• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    The Secret World
    MMORPG hra od Funcomu, jejíž příběh se odehrává v současnosti plné mysteriozních prvků a konspirací.
     
    Užitečné odkazy:
    The Secred World | Chronicle
    rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    VIRIK: no pokud mas odehrano x hodit v AoC tak ti je prd platne ze vysel Exiles :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JONY: tak AoC ustoupil novýmu Conanovi, Conan Exiles. To nevím, estli se dá vyloženě označit jako hybernace :) když ten vesmír roste a to hodně, o další titul.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JONY: dík
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JONY: link na ten finanční report, prosím?
    JONY
    JONY --- ---
    Tak ona je k tomu co jsem se dnes díval docela slušně paranoidní diskuse, protože když si člověk pozorně přečte kromě téhle prezentace i zbytek finančího reportu, tak se tam dají najít dost diskutabilní pasáže, aby se člověk nějak radoval. :)

    Každopádně pořád jsme na tom lépe než hráči AoC a AO, kterým byl oficiálně potvrzen zcela hibernační režim. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JONY: super uz se tesim :)
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    JONY: O ou.. co je bod 27?
    JONY
    JONY --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    přímo na stránkách TSW je taky akce a ultimate i complete je tam silně slevněná.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    TYRAEL: Jo a zapomněl jsem zmínit Steam Cards a možnost chlubit se/vyčítat si množství odpařených hodin, které ti Steam poctivě počítá, takže pak můžeš hrdě prohlásit: "Mohl jsem se naučit španělsky, ale místo toho jsem 800 hodin pařil Secret World" :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    WRATA: Steam overlay - možnost psát si s kamarádama, kteří hrajou něco jinýho a vzájemný pasivní hecování - vidím kámoše hrát TSW a přemýšlím o tom, že taky půjdu pařit TSW. Taky samozřejmě pro mě snazší instalace, protože Steam mám na všech přístrojích, takže nebudu muset projíždět stránky Funcomu a hledat kde mají správnej Launcher pro Widle 7 64bit, nemluvě o tom, že věci který mám přes Steam mi většinou míň padaj. Možná to má His Holiness Gaben víc vychytaný, možná mám jenom štěstí :)

    Nic závratnýho, ale vzhledem k tomu, že v dnešní době už hry, který nemám přes Steam nebo GoG skoro nezapínám tak za ty zhruba 3€ mi to stálo a říkal jsem si, že se podělím, pro případ, že to někdo vidí stejně.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TYRAEL: Mimo time trackingu to maji jiny features?
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    JUDAS: WRATA: Pokud mluvíme o TSW pro někoho, kdo ještě TSW Account nemá tak určitě. Já mluvím o nás bohatých snobech, který už TSW jednou máme, ale chceme ho mít na Steamu kvůli Sreamovým features :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    TYRAEL: Imho se vic vyplati pockat na slevu ultimate edice
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Pro kohokoliv, kdo ještě nemá TSW na Steamu a touží po něm, na Humble Bundle je v tenhle moment zhruba za 3,5$: https://www.humblebundle.com/nicks-staff-picks-bundle
    JONY
    JONY --- ---

    Fans of The Secret World should be excited today, as Funcom’s third quarter financial report to investors reveals that “The Secret World team is mainly focused on a large update to the game to be released during the first half of 2017.” The update is expected to be a “major upgrade to both retention and acquisition mechanics and content of the game to counter the declining revenues” with more info coming in the first quarter of the new year.
    PATEJL
    PATEJL --- ---
    ERNEDAR, AMBERAN: Dikes ;)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PATEJL: Pravdu ma Ernedar. My jsme treba prosli v podstate veskery "single" obsah ve dvou, az na velmi vyjimecne momenty to funguje.
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    PATEJL: Ano jde to hrát společně. Jen bych asi doporučoval nabrat stejné questy, ať máte i stejný progress. Pokud se odchýlíte, taky nevadí, bonusy se dostávají i za questy někoho jiného.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam