• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    WRATA
    WRATA --- ---
    Zrovna jsem si rikal ze zacnu hledat jestli nekdo neudelal modul do D20 modern protoze nektery ty mise bych chtel ukazat lidem ktery hrajou pen&paper rpg ale k PCckovejm maji horsi vztah.
    JONY
    JONY --- ---
    WRATA
    WRATA --- ---
    SADAKO: Zda se ze Aegis uplne vypustili. Aspon prozatim. Uvidime jestli s nejakou picovinou neprijdou pozdeji zejo :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    WRATA: Ty jo, první věc, kde má SWL potenciál být lepší než TSW, Aegis mi příšerně leze na nervy. Doufám, že tam místo něj nedají něco jiného, podobně debilního.
    WRATA
    WRATA --- ---
    JONY: Jo, Lair, ale Raid by mel taky casem prijit
    JONY
    JONY --- ---
    WRATA: lair ne raid. Nebo opravdu raid?
    WRATA
    WRATA --- ---
    The Buzzing: Info Roundup for August 11th, 2017 : SecretWorldLegends
    https://www.reddit.com/...orldLegends/comments/6t4dnx/the_buzzing_info_roundup_for_august_11th_2017/

    Tl;dr - Ve stredu prvni cast Tokya, Aegis je uplne pryc, weapon skiny jsou zpet a s dalsima castema Tokia konecne pribude Raid kterej mel bejt uz v TSW
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JONY: hmmm, skoda - to kombeni s crossweapon skillama mne na original tsw bavilo
    JONY
    JONY --- ---
    Co se pasivních skills týká, tak vylepšení statů funguje nezávisle na tom, co máš aktuálně za zbraň. Prostě jakmile si to odemkneš, tak ti to daný stat vylepší napořád. Vlastní pasivky, ale fungují vždy jen s danou zbraní (opravte mne případně pokud se pletu)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, fungujou passive skilly nezavisle na aktualnim weapon setupu (treba atribut modifikatory)?nebo ma smysl investovat jen do skillu zbrani, co pouzivam?

    mam otevreny vsechno, ale jsem z tohohle zatim docela zmatenej
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    zajímavá akce. ustřílet ptáka.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    A dnes začalo Whispering Tide.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    SADAKO: problem to neni sou to dva rozdilne klienty
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VIRIK: Mně se to taky nelíbí a opravdu by mě zajímalo, jestli by to technicky byl nebo nebyl problém nechat na Steamu TSW i SWL, ale něco mi říká, že mi to asi nikdo nepoví.

    Btw. nezkoušela jsem a mám dojem, že TSW prostě už přes Steam nepojede vůbec (něco takového jsem četla ještě před release ve FAQ), ale je možnost změnit si v account settings u SWL account ze Steam na Funcom, což znamená, že člověk bude hrát SWL z jejích klienta a nikolivěk ze Steamu. Jde to jednou a je to nevratné
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SADAKO: ale jo, mně taky hned FunCom pomohl s tím problémem když pozmizeli peti. Komunikují dobře a rychle.
    Jako chápu, že by mi tu obrkoloděj a jiné chytráci hned vysvětlovali jak to na světě chodí a že jsem hysterka, ale jako v tomhle případě se mi fakt poprvé stalo, že jsem pokupoval za takovýdle peníze něčí produkt a von mi ho teď prostě vykopne ze steamu zpět na nějakej vlastní instalátor mimo.
    Co tohle je za jednání?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    VIRIK: Nenechali to tam, neb se snaží tlačit aktuální produkt, ze kterého dojí prachy, to bych viděla jako hlavní (a možná jediný) důvod.
    Mě by zajímalo, jestli by to byl problém z technického hlediska, mít na Steam klientu TSW i SWL, ale moc nevím, jak to zjistit.

    A pro ty, co ještě nezahodili raketomet svého multitalentu do žita či jiné zdravé obilniny - po přechodu na Steam rozdávají vanity items, dostala jsem nějaké hadry a epic sprint.

    Jo a co se týče nesmazatelných krámů z invetnáře - ruply mi nervy, napsala jsem /petition, zmizely. Mezitím byl týden kempů, tedy vlastně nevím, jak rychle, ale očividně se vyplatí si stěžovat.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já nechápu, proč na steamu nenechali obě verze. Já si na steamu zaplatil za hru s DLCčkama tři tisíce a teď tam mám legends a to původní musím stahovat jinak. WTF?
    JONY
    JONY --- ---
    Mythos motorku mám prevedenou
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TYRAEL: classy tě taky nesvazují (naopak, hra tě víceméně nutí k tomu, aby sis odemkl všechno), příběh je silný furt (jenom je ho míň, zatím) a bugy jsou, kromě těch starých, nové a křupavější :)

    A jako ano, ještě jsem neviděl nový content (ten, který v TSW je a v SWL ještě ne) a neviděl jsem dungy (ale ty se, předpokládám, moc nezměnily) a nedělal jsem PvP, ale myslím, že pokud to nenechají zdechnout, bude to celkem v pohodě.

    Jediné, co mi připadá zvláštní je kombinace stropů pro maximální počet hráčů v lokaci postavený tak, že raid vlastně zabere téměř celé sloty a pokud už tam někdo je, nemusí se vejít (player cap na lokaci je 15 kusů, raid má 12 kusů)...

    Jo a není tam otevřený holič!!!
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    SILENTBOB: Dík za info. Ale na rovinu, po tom co tady čtu, dávám přednost tomu vzpomínat na TSW jako na dobrou hru s úžasnou hlavní myšlenkou, která mě nesvazovala classama, bugů bylo pomálu a příběh byl dobrý a silný a mohl jsem si ho pořádně užít. A radši budu na tu hru vzpomínat takhle, než si to kazit Legends.

    Pokud se ta hra zvedne tak jako se to podařilo Final Fantasy XIV, nebo Elder Scrolls Online, rád se k tomu vrátím. U MMOček existuje celkem slušný precendens, že když si vydavatel všimne, že to jde do kopru a chce to aktivně změnit tak výsledek může být dobrý. Zrovna ty dvě MMORPGčka co jsem zmínil se vyhrabaly z příšernejch prdelí. Ale pokud se to Funcom nepoučí a nechá to v tomhle stavu, tak za pár měsíců opadne zájem o F2P novinku a Legends skončí a já bych radši na TSW vzpomínal tak, jak si ho pamatuju teď ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam