• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    The Secret World
    MMORPG hra od Funcomu, jejíž příběh se odehrává v současnosti plné mysteriozních prvků a konspirací.
     
    Užitečné odkazy:
    The Secred World | Chronicle
    rozbalit záhlaví
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    OBRKOLODEJ: nevIs jak je to ted stim ze mas ve dvojteckovem predmetu trojteckovy glyph?
    OBRKOLODEJ
    OBRKOLODEJ --- ---
    SILENTBOB: drop glyfu zacina u Freeborna a pokracuje pousti dal
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    REINITA: jo a jeste nutno zapocitat ze budes levlovat glyphy ktere padaji od transilvanie
    OBRKOLODEJ
    OBRKOLODEJ --- ---
    Problem endgame v SWL je, ze vsechny aktivity shardy konzumuji.. 20-30k+ za den obvykle a jedine moznosti, jak shardy nafarmit jsou farmeni questu nebo toceni veci/marek pres aukci a nebo "penezenka".
    REINITA
    REINITA --- ---
    děkuju všem, konečně mám představu :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    REINITA: no ja jsem na lvl 50 dorazel stim ze jsem uz mel vylevlovane vse modre na 25 a v batuzku mel druhou sadu modrych na 25, takze jsem to vesele dal dobromady... Se shardama to bylo jen tak tak, ze stacili
    JONY
    JONY --- ---
    REINITA: "problém" SWL je imho v tom, že dokud jedeš story a postupuješ zonami a questuješ, tak celý progres system funguje naprosto parádně. Bohužel v momentě, když máš "hotovo" a zbydou ti jen endgame aktivity, tak se to dost radikálně změní. Contentu je ještě méně než v TSW (a tam endgame moc rozsáhlý nikdy nebyl) a grind je opravdu velký.
    JUDAS
    JUDAS --- ---
    REINITA: jop.. do 50 modrasky
    REINITA
    REINITA --- ---
    SILENTBOB: to se mi nejspíš stane až na lvl 50, ne? :)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    REINITA: jakmile se dostanes k levlovani fialoveho gearu dojdou anima shardy..
    JONY
    JONY --- ---
    Velmi rychle zjistíš, že jich budeš potřebovat mnohem víc :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    KID_MCHUTT: ook :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REINITA: neutrácej je zbytečně - sice jich není úplně nedostatek, ale vzhledem k tomu, že je pak používáš na skoro všechno a levelování zbraní není úplně levné, hodí se je mít
    REINITA
    REINITA --- ---
    GANDHI: k těm anima shardům - mám pocit, že mi tečou i ušima. Je to tak (a můžu je klidně prozevlovávat ve stavění muzea), nebo je to iluze a bude mi v pozdějších fázích každý anima shard dobrý? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    z my zkusenosti se vyplati taky spis upgradovat talismany a zbrane tim samym typem predmetu pistol pistoli, chain chainem a odlisny spis prodat na AH a nakoupit odpovidajici kusy, clovek pak pri upgradovani neprovari tolik anima shardu. taky cim vic tecek predmet kterym upgadujeme ma, tim vic da upgradovanymu xpů (plati i pro kvalitu zbrane - modra jednoteckova zbran dokaze zelenou zvednout az o 5 lvl)

    ..kdybych placal blbiny opravte me:)
    WRATA
    WRATA --- ---
    REINITA: No cim vyssi lvl zbrane tim vetsi dmg davas takze questy pak jdou rychleji. Skutecne doporucuji si na AH koupit 3 teckovou zbran s Energy affixem(ten je na lvlovani a zacatek endgame nejlepsui, Havoc a Destro az kdyz mas epicky gear). Nevim jake zbrane pouzivas ale treba pistole jsou Dual Pistols of Energy MK iii. Meli by stat nejakych 1500 Mark of Favour. Nevim jestli uz jsi resila upgrade zbrane. Kdyz zbran dosahne max lvlu tak ji muzes sloucit se stejnym typem zbrane(max lvl musi byt obe) a tim zlepsis jejich kvalitu a resetne se level. Tohle jde az 4x, Zelena(Standart, max lvl zbrane 20)->Modra(Superior, max lvl zbrane 25)->Fialova(Epic, max lvl zbrane 30)->Oranzova(legendary, max lvl zbrane 35)->Cervena(Mythic, max lvl zbrane 70) U tohohle systemu je dulezite si davat pozor aby sis nahodou ze 3teckove zbrane neudelal jedna nebo dvou teckovou.
    Jeste druha vec jsou talismany kde plati cim vic tecek tim vic statu. Doporucuju teda taky nekoupit komplet 3teckovy gear. Ty zakladni veci vyjdou levne a ten boost do zacatku je obrovskej.
    REINITA
    REINITA --- ---
    WRATA: super, díky moc! já mám plnou banku takových těch zlepšovátek (plusové expy do zbraní), ale nepoužívám je, protože jsem netušila, do čeho se to vyplatí vrážet.
    (jinak nejsem ani na 20. levelu, takže to asi stejně řeším předčasně?)
    WRATA
    WRATA --- ---
    REINITA:
    - Tecky zvysujou silu pasivniho efektu ty zbrane u affixu. Tedy mas li zbran ktera je of Havoc tak pri jedne tecce zveda crit dmg o 2.5%, pri dvou 5% a pri trech 7.5. Tohle na ty affixy funguje vsechny stejne. Doporucil bych tedy navstivit AHcko a zbran se trema teckama koupit a levelovat primarne tu(u DPS zbrani je Havoc nejlepsi affix nasledovany Destruction)
    - Vylepsovani zbrani zveda jejich combat power tedy zvysuji dmg abilit ktera ta zbran pouziva
    - Expertiza je pasivni zvysovani critu a crit dmg dane zbrane. Cim vic tu zbran pouzivas tim s ni lip umis. Expertiza se zvysuje za XP ktere do zbrane nasypes at uz pres odevzdavani misi nebo zabijenim mobu. Vetsinou to funguje tak ze mas dve zbrane s expertizou 50 a ty pouzivas pri plneni questu, dungach, scenarkach atp. A v baglu nosis dalsi dve ktere chces lvlovat. Udelas nejakej mise. prehodis zbrane, odesles questy. Do inventare naskacou batohy s predmety/glyphy a xp naskacou do zbrani(a tobe samo)
    REINITA
    REINITA --- ---
    když už to VACKY zmínil, chci se zeptat, jak to levelování zbraní funguje.

    existují tři jevy u levelování zbraní (když pominu "barvu" zbraní - zelená, modrá, fialová, zlatá):
    - počet "teček" u zbraně
    - vylepšování zbraní pomocí ničení jiných zbraní, ideálně stejného druhu (levely se píšou v levém dolním rohu u zbraně)
    - zvyšování "expertízy" u zbraní (jak jednou za čas vyskočí, že mám lepší znalost zbraně)

    dokázal by mi někdo úplně polopaticky vysvětlit, jaká je korelace mezi těmito jevy? Na co se mám zaměřit? Když mám (třeba) vylevelovanou zbraň na lvl 15, ale má jenom jednu tečku, mám to zahodit, když najdu zbraň se třemi tečkami?
    VACKY
    VACKY --- ---
    SILENTBOB: Grind aegisu a augmentu ti vymenili za grindovani urovni u zbrani, si nevyberes :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Nejvetsi problem Aegisu, byl jeho neuveritelne dlouhe lvlovani...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam