• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw ad scenare - ma smysl pro nekoho jako ja - v podstate single player, atm IP 570 s temer kompletnim panopticonem - je behat? Lepsi loot, efektivnejsi grind etc?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, a vec co mne v posledni dobe fakt s prominutim sere, je ten podelanej samurajskej praporec, kterej clovek nafasne v oni campu pokud se mu dostane nahodou do rany nekterej z velitelu - zatim jsem neprisel na to, jak ho zrusit krom relogu. A naprosto dokonale kreje prostor zamerovace, coz pro nekoho, kdo jede ranged jako ja je fakt peklo:)
    JONY
    JONY --- ---
    SADAKO: někdy mám pocit, že některé ty návrhy různých "cool" oblečků musí dělat nějaký ctrnactilety kiddo
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SADAKO: jj, obcas taky nechapu jak nektery veci muzou projit schvalovacim procesem - a neni to o vkusu, ale o vecech typu, ze vojenska helma vypada spis jak koupaci cepice etc.

    jinak souhlasim s tim, ze valnou vetsinu hezcich veci poridi clovek za par MoF, nebo proste coby soucast vohozu co ziskas za weapon specializace etc.

    poslednich par tejdnu si plne vystacim s potrhanym cervenocernym vrskem z kontejneru a sortkama s deravejma puncochama z nakyho setu co jsem mel jeste z tsw:)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Já se musím přiznat, že strašná spousta cosmetic items v Secret World mi přijde dost hnusná. Když mi popadaly nějaké oranžové kusy hell kostýmu z infernal cache, tak jsem je prodala. Za mě se dá nejlepší a nejhezčí oblečení (až na pár výjimek za aurum) pořídit normálka za MOF. Šortky, sukně, síťované kalhoty, korzety, hlavně, aby to moc nezakrývalo, me gusta.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JONY: ale i tak, vzdyt je to cosmetic item:) I kdyz pri gugleni jsem zjistil, ze byl nekdo ochotnej vysolit 2 miliony za cernozluty "usi" - ale to bylo jeste v TSW

    a ani s tim dropratem se mi to nezda, protoze jen vcera mi droply dvoje z peti A-klicu
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: pokud tedy daramineri nezjistili, že FC upravil drop rate
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRAGED: tak to jo - ale zrovna u tohodle? vzdyt toho muzou mit lidi mraky, i kdyz je to vlastne jedina vec z kontikovyho outfitu se kterou se obtezuju do aukce, zbytek vyhazuju
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Klasika akce skup co jde a zvedni cenu :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, ma nekdo tuseni co se to deje s Cat Ear headsetama? jeste rano byly v aukci radove max za stovky MoF, pak vsechny zmizely a najednou je jich tam plno za tisicovy ceny? wtf?

    ne ze bych po nich prahnul - mam dik grindu vsechny:) - jen jsem to nejak zaznamenal, kdyz jsem se snazil prodat svoje (vzdycky koukam za kolik se da co prodat)
    WRATA
    WRATA --- ---
    GANDHI: GZ. Ja ted pokoril 470 :D
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    GANDHI: gratulace :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    yay, item rating 500:)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    GANDHI: tak jim napis ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Nicmene furt me krka, ze mam v inventari jeden quest predmet (deep one sinew), kterej nemuzu pouzit, protoze k tomu potrebuju podelany black feathers, ktery se mi ovsem nevyspawnujou protoze quest, ze kteryho jsou mne hodi do stage: udelej z tehle dvou veci ward:/ Psali, ze to fixli a inventare procistili, ale prd:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JONY: no pokud nemas klic u sebe, je trochu nesmysl snazit se otevirat kontejner, ne?

    ja spis usuzuju, podle zkusenosti z jinejch MMO, kde zhusta probihaly dupe exploity skrze prave banku, resp jeji odlisnou spravu - ze bylo nejspis mozny otevirat kontiky s klicem ulozenym v bance, aniz by se tento konzumoval - ale jak rikam, je to jen domnenka:) Je mozny, ze drzeni klice ti davalo chybne nejakej flag (podobne jako treba, kdyz mas kus Resurrection Joea, at uz v bance nebo u sebe, nenecha te to lootnout tu samou cast), a pri otevirani kontiku to jen checklo jestli tenhle flag mas a umazalo klic pokud byl v inventari. Pokud tam ale zadnej nebyl, tak to neumazalo zadnej, ale flag zustal, protoze klic furt sedi v bance.

    osobne jsem ale nikoho vylozene farmit kontejnery v neobvyklym mnozstvi nevidel, a to jsem tam poslednich par dni tvrdnul celkem dlouho, takze opet - je to jen hypoteza:) Je mozny, ze to naopak umazalo klic z obou mist - whatever, fixed:)
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: no já tohle pochopil tak, že se ti kontejner otevřel a klíč spotřeboval, i pokud si ho neměl u sebe, ale uložený v bance, a ne že by zablokovaly klíče nakoupené přes ah
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    "•Zoological containers in Kaidan will no longer use keys from the bank." lol, tohle smrdi nejakym exploitem:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WRATA: ok, dik za info:)
    WRATA
    WRATA --- ---
    GANDHI: Zatim bohuzel ano. Uvidime co s tim udela Agent system
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam