• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMARTH3 sound system - Tahle Hudba 3ská!
    ▼http://www.th3.tym.cz▼

PŘÍŠTÍ AKCE:

KONTAKT: th3soundsystem@gmail.com
    rozbalit záhlaví
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    AZURIT23: tak já nepotrebuju vsechny vid=) já se spokojim treba se trema :-P
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    AZURIT23: jo jako si fakt namyslej s tema dreadama :DDDDDD
    HREBICK: mega lol
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BOBESH23: HREBICK: DRIXIS: no tyjo, ja vubec nevim jestli je jeste sundam, vcera jsem byl rozhodlej na stopero, ale dneska uz zacinam pochybovat...ale asi je spis jeste chvili necham, netusim...uz to nechci resit, pac tim zaplavuju celej internet :))

drixis: uz jsi ctvrta holka co je po me chce :D
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    AZURIT23: lol to sem teda zvedava :DD
    btw Já je chci :D Dás mi je =)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    AZURIT23: wow, tak sem zvedavej :) Uz te nebavej jo?
    BOBESH23: Neřikej že to znáš?jsi měl dready?
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    AZURIT23: tak b brave !! nejhorsi je na tom druhej den rano pri pohledu do zrcadla odkud na tebe zira nekdo jinej ;)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    DRIXIS: vypada to ze asi v patek, jestli se nezaleknu nuzek :))
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Coze coze co? Necomi uniklo?

Btw. toho Matrixu škoda ale byli sme linia vetsinu sme vas stejne videli den před tim=)

AZURIT23: Ono snad hrozí nekdy v brzke dobe ze bys sundal dready?!?! Budes vypadat jako malej cucacek.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HREBICK: do crossu jedine tak zahrat co :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    AZURIT23: to jo no, fujky ;)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BERRY_: tyjo, do crossu fakt ne :)) a jeste k tomu v pondeli...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: hlavne ufoun vi kdy zpivat a hraje se mi s nim fakt dobre...

BERRY_: tak takhle to bylo i semnou, hudba nebyla slyset...hlavne v matrixu maj na nic zvuk

MARTA_KLOFACOVA: jooo to bude neco :D

BERRY_: sakra, tak to ja nejsem...snedej moc nejsem bych rekl, oci mam modrya vlasy mam hnedy no
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    BERRY_: právě, ale s tím člověk nic nenadělá, táááákže prdět na to :D já na ty kluky taky čumim, když se mi líběj :DD třeba Azurit bez dreadů, to bude pokoukáníčko :)))))))
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    AZURIT23: Jo to se mi na něm líbilo, že fakt zvedne ze židle, a Ufon je super právě proto, že umí taky fakt zpívat a né jen takový to rychlí kecání
    BERRY_: Jo jo černé tílko spíš... to si pamatuju, pže mi kámoš řekl, že se asi na 20 min zasek jen na mém no tílku :) musim vymyslet lepší úbor :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    OMG 7 mcs ?!? ještě že jsem tam nebyl... .)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BERRY_: aha, tak to je vostry...

MARTA_KLOFACOVA: no dawe, zpiva dobre, ale me se s tim hraje fakt blbe...sice rozhejbe dav, i kdyby tam byl nejhorsi dj, ale zase porad keca a keca a nikdy to nepusti...

a nee ze by byli 4 najednou, ale proste za muj set se tam vystridali 4

a nejlepsi je proste ufon!! :))
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    jéé to si nepamatuju, kdo měl jaký trígo :) mě přišlo, že se nějak baví všichni se všema a no problém... ale nevím, všechny tak dobře neznám, nemůžu to posoudit...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    joo, dawe byl super fakt výbornej, ale max se zpívalo po dvou , 4 dohromady jsem ještě neviděla....

ale muselo to bejt fajn, neslyšet nic přes ty mc a ještě ta ruka šmátralka :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no, on staci dawe samotnej... :)) ten da taky poradne zabrat...

naposled co jsem hral v matrixu tak semnou zpivali 4mcs a k tomu ozralej kamarad co mi porad sahal na efekty (vid sayme?) :D to bylo neco...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Joo joo bylo 7 mcs a na letáku jen Dawe, mě se Skiverem si pozvala Chica, needy je dnbradio, ostatní nevím, mě to bavilo moc, pže kluci byli fakt bad boys:D, rychlí a šplapalo jim to, ale chápu, že to každýmu asi nesedne...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    jo nasel jsem po summer revenge bily cedecko "dano + pickalo ep 2" je na tom nejaka tucka...netusite nekdo ci muze bejt? davea ani edy neni...

BERRY_: co se delo?
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Juhu ! Červ !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam