• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMARTH3 sound system - Tahle Hudba 3ská!
    ▼http://www.th3.tym.cz▼

PŘÍŠTÍ AKCE:

KONTAKT: th3soundsystem@gmail.com
    rozbalit záhlaví
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    BOBESH23: Jo to by bylo fakt boží...je fakt že asi lepší než na trávě, v klubu by se ve finále dalo i klouzat ;-)
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    DRIXIS: hele nikdy ,) ale kdyz uz tak jedine s Vama, v klubiku a musela by bejt az po strop. Pak do toho pustit strobac a svetla a panbuh s nama .))
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    BOBESH23: to máš pravdu no...když zase to může bajt fakt fajne...jako jo, bublinky sou prijateknejší, ale řekni kdys byl naposled na pěnový párty? Už jen pyžamo a bude to párty jak má bejt :D
    MARTA_KLOFACOVA: jo taky mám svůj tekno obleček na zničení a v pze se čančám =)
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    ja to beru tak ze kdyz mam sebou jedny maximalne dvoje hadry, tak se soundu kde se vic zaseru spis vyhnu kdyz jich mam kolem dalsich 14 kde je maximalne bahno. Ale chapu ze to muze bejt jenom muj pohled na vec. Osobne bych byl spis pro klasiku = svetla mlhy a klidne i ten bublifuk kterej pres den muze pritahnout vic lidi
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    no ja proste jedu s tim, ze mozna prijedu se znicenejma hadrama ... beru to jako riziko pokazdy ... a to mam jen jedny hadry ... takze kdyz je znicim nemam v cem jit do prace ... proste co se da delat ...

jinak tim jako nerikam ze mi pena pride super napad ... ale nikdy sem to nevidela tak nehodnotim ... jen se nebojim zasranejch hadru ;)
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    MARTA_KLOFACOVAje ale rozdil mezi zaspinenejma hadrama a ulepenejma
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    hele na ten drnov, když to nebude tek, co název techno není všechno ??
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    lol posledni ceho bych se na kalbe bala je, ze si zaseru hadry :DDDDD
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    ZMAR: je to pěna do koupele takže to není nikterak agresivní
    ZMAR
    ZMAR --- ---
    tak to je prvni co me napadlo ze pod scanama a strobem by to mohlo vypadat podadkove:)... Jediny z ceho ja mam obavy je ze kdyz to na nekoho namiris tam mu zaseres hadry, viz obrazek od dana kde typek toho ma plny zada..
    BOBESH23
    BOBESH23 --- ---
    ja sem za bublifuk - to je prdel , ale pena by mi mozna vadila na hadrech
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: co si pamatuju tak se používali jen strobáče, to bylo jedině finančně dostupné
    REBORN
    REBORN --- ---
    WESSSSI: to máš taky vlastně pravdu :) koukám opět jsem se zahleděl na nějakej věc jen z jednoho úhlu pohledu...
    WESSSSI
    WESSSSI --- ---
    MUDFUK: zase ta pěna nasvícená scanama bude vytvářet jiný věci než mlha... chtělo by to zkusit
    REBORN: aspoň se nebude prášit před bednama... a co patří/nepatří na openair by bylo na dlouhej seznam
    REBORN
    REBORN --- ---
    MUDFUK: souhlasím stebou, zbytečně to pak i zasere(zamokří) prostor před bednama ( určitě né nijak tragicky,ale přeci jenom nějak) a podle mně to na open air nepatří... do klubů klidně, ale na open air max mlhovač... tot můj názor
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    ZMAR: jo viděl, na videu z diskoték :-))
    no evidentně se mu to zatim nikam nevejde :-)
    vypnout se dá vždycky všechno , to je jasny...
    takže si to nejak dohodněte, můj názor znáte, prostě mi to přijde diskotékový ..... samozřejmě když se to setká s uspěchem, jsem ochoten vše odvolat :-)

DSILVER: co například, mimo pěny a bublifuku?

ZMAR
    ZMAR --- ---
    MUDFUK: a tys uz to videl v ''akci?''

Ja si myslim ze pokud to dan chce vzit a vejde se mu to do zavazadel, tak se to neztrati a v kombinaci s kourakem to muze vypadat zajimave, ale pokud by to delalo neplechu a lidi by utikali tak vypnout se to da vzdycky,ne?
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: jak se to na dnešní dobu vezme, plno věcí co se teď používá se taky bralo že je to jen na diskotéku, ale postupem času a větší dostupnosti se začlo používat na jiných axi, v meziříčku se to lidem zalibilo, ale jak říkáš je to o lidech, ne o dojmech ;) tak to proberte a dejte vědět ;)
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DSILVER: já mam takovej názor že pěna patří na diskotéky. nějaký maštáci se v tom můžou vyrochnit a bavit je to bude, ale někomu to zase může vadit a pujde jinam.
    bublifuk ten by ještě šel ,ale pěna, já "hlasuju proti "...
    DSILVER
    DSILVER --- ---
    MUDFUK: nechám to na vás
    MUDFUK
    MUDFUK --- ---
    DSILVER: no newim kam ty kandáky teda chcete narvat???
    já jsem teda proti proti pěnování :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam