HYPNOGEN: dik :) nekdy na to koukam a rikam si, ze to nema hlavu ani patu, ale pak si rikam, ze to proste odrazi to co potkavam :D
jinak TC-1 rozhodne doporucuju. Nema chybu. Kdyz ji vezmes do ruky tak cejtis, ze nikde nesetrili. Titanovy telo. vsecko perfektne, naprosto dokonale zalicovany. Vsechny ty okynka na predni strane skoro necejtis nehtem. Vsecko nastaveni, blesku, iso, ostreni, kompenzace expozice... si pamatuje dokud ho nezmenis. Mam to permanentne na zaostreni na nekonecno ale stiskem AF tlacitka se to okamzite prepne do AF modu, takze kdyz potkam neco, na co potrebuju zaostrit, co neni v nekonecnu - bum mam to tam. Objektiv se vysouva do pozice pri namacknuti spouste, takze pri domacknuti rovnou exponujes. Ma to centralni mereni a spotmetr. Vidis v hledacku cca rychlost (jakou to foti) a na hornim lcd je videt taky. Clonu nastavujes teda manualne a kdyz si zapnes blesk a nechas clonu na f/16 tak to budes mit podexponovany a nic ti nerekne "hele odclon si" ale to je asi jedina vada. V noci ti to udela klidne 20s expozici, takze s tim fotim i ze stativu docela (nebo z malyho stativku napr.
http://sort-of-blue.tumblr.com/post/149081223941 ) a se samospousti (ma to 2s a 10s). Jo a ma to pasivni ostreni a AF paprsek.