70*70 (výška 47)
Značně vysloužilý ale stále použitelný a stabilní stůl, deska cca 1x1m, za odvoz ve Vršovicích
Starší rozkládací pohovka z ikey BEDDINGE LÖVÅS.
Perfektní barefootové botky. Opravdu měkká a pružná podrážka, široká špička. Nesedí mi velikost. Prodávám za cenu, za kterou jsem koupil. Když se nikdo nenajde, tak vracím zpět do obchodu.
dámské boty Puma,nenošené vel.38 od paty nahoru 32,5cm přes lýtko 15,5cm
K pronajmu zrenovovany maly sklepni byt v holeckove,okna do vnitrobloku,predsin,mistnost s patrem,zachod,koupelna,k dispozici cca. 1.4. Vic info 739618757
Komix je jako nový - jednou čtený. Původní cena 600,-
Poptávám konzultační služby pokročilého OOP programátora na téma refaktoring, představuji si, že společně projedeme můj kód (především mě trápí dlouhé metody) a prokonzultujeme tipy na jejich refaktoring. Nabídněte do pošty svojí hodinovou sazbu.
Objektiv Sigma 70-300mm pro CANON
cena za všechny dohromady
Nabizim varnou desku standardnich rozmeru
koloidní stříbro
Original dres jako nový
příprava surovin a pomoc pizzaři
Málo používaný.
Hledáme autora nebo vydavatele knih na zahraničních portálech (Amazon, Google Books, Apple iBooks..) pro spolupráci na IT projektu.
Ahoj, prodávám bytelné terárium včetně dekorací: délka - 98cm/ hloubka - 46cm/ výška - 76cm. Poslední nájemník byla pouštní agama. Bez zářivky. Cena - 1500,-. Praha 8 - Karlín.
Doplňujeme tým a potřebujeme spolehlivého programátora, který je schopen samostatně nainstalovat a odladit Joomlu a Virtuemart. Včetně tvorby některých komponent, případně jejich úpravy.