Po několika letech jsem se opět aktivněji pustila do šití a výsledkem jsou retro sukně a šaty :)
Kamarád shání na dnešní odpoledne od ca. 13h manuální výpomoc při rekonstrukci bytu v Karlíně - dnes primárně pomoc s dovezeným stavebním materiálem. Dostanete 500 na ruku + pitnej režim (lahváče)
17dB / 0,4 Sonne větrák na procesor AMD s paticí FM2+, FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2 a 939
Dálniční známka - Švýcarsko 2016
Známý (velmi manuálně šikovný a praktický člověk) se 14 letou dcerou a dvěma psy shání bydlení se zahradou pro sebe a psy v Praze, ideálně Praha 5 a okolí. Nájemné dohodou, možnost oprav nemovitosti i úprav zahrady.
Výroba a opravy dreadů i pseudodreadů s dlouholetou praxí. Východní Čechy, Jižní morava, Bratislavský kraj (slovensko).
tenisky Vans ve světlé barevné kombinaci, nikdy nenošené
Lednica Amica na prodej
Nabízím brigádu v klubu na Smíchově. Jedná se o debaras (sklízení kelímků, vynášení košů, údržba pořádku v prostorách klubu...). Práce v podvečerních a nočních hodinách.Preferuji jednoho člověka na všechny termíny.
Zdravím,najde se človíček,který by mě pořádně naučil programovat v Javě a C++ ? Základy umím,v C++ jsem i trochu pokročilejší,ale rád bych se to naučil pořádně. Na ceně i na hodinách se domluvíme. Jsem z Prahy. Předem dík :)
Koupím byt o velikosti min. 80 m2 v jakémkoliv stavu na Praze 1, 2 nebo 3; případně půdu kdekoliv v Praze. Vyřeším exekuce, věcná břemena a jiné závazky. Prosím pouze realistické nabídky. Odměním zajímavý tip. RK s veřejnými nabídkami nepsat!
Prodám staré sklenice na víno nebo portské. Leží mi tu v krabici od bot a nemám pro ně využití. Je jich celkem 7.
prodám za 500 kč, téměř nepoužívaný.Mob.799 501 937
cenu nabídněte
Šicí stroj Predom 437, který se dá schovat do dřevěné skřínky. Po zapojení do elektřiny funguje. Pouze osobní odběr Praha 10
Pohodová práce v kanceláři na HPP v Praze