Prodam in-line brusle Powerslide Vi 100 Pro. Brusle jsou velmi rychle a a maj zavodni ram, moznost nastavit stranove postaveni brusle vuci ramu. 100 mm kolecka. Brusle jsem pouzil asi dvakrat, a zjistil jsem ze mi nejsou. Velikost 44, hodi se pro uzsi no
Kdo umí vrtat a má vrtadlo? Potřebuju přidělat konzoli na záclony. Praha Strašnice, nejlépe ještě dnes. V podstatě se jedná jen o vyvrtání několika hmoždinek, ale nemám na to nástroj a moje ruce jsou spíš levý...
6 kompletních svazků Pokojových květin
2 nabíječky pro starší typy Nokií, plně funční
karta pro sledování televize v PC, plně funkční
USB webka s tvarovatelným drátem, připomíná nějakou postavičku z Pixaru, starší ale funkční:) Video+audio
ramka do PC, 512 Mb
Sháním jednorázově pomoc se stěhováním divadelní stěny, práce cca na hodinu, odměna 250Kč, místo Praha u Výstaviště Holešovice, datum neděle 10.dubna od 20:00. Vlastní rukavice výhodou.
BUNDA ALA KŘIVÁK, VELIKOST S, ZNAČKA DIVIDED
Po návratu z kuby jsme si z místní továrny dovezli pár doutníků z značky Cohiba: Pirámides Siglo VI Robusto
zdarma listek na dnesni akci. +420 731 139 873
Malý princ s 3D pohyblivou ilustrací na každé straně. Nová kniha, nepoškozená.
vhodný i jako víceučelový pomocnik v garažy i na doma mastné skvrny zaschlá lepenka atd.
pro dlouhé i kratké ińtervaly výměn, vhodné i pro auta s filtrem pevných částic.