Online reklama. Resize master banneru/brandingu do dalsich formatu.
Populárně-naučná literatura, nová!
spolubydlení s holkou
Zboží je nové a nepoužité a zabalené!!!!!!
hledam jednoho silaka, kterej mi pomuze s vybrousenim podlah v byte na praze 5 jeden den behem tohoto tydne. zejmena de o vyneseni brusek do patra, presouvani nabytku dle potreby a samotne brouseni. pri spokojenosti moznost dalsi psoluprace.
nabízím historickou kytaru Jolana Diamant. Je třeba udělat lehkou renovaci kterou by mělo zvládnout i ucho jako jsem já ale nemá čas.
Černé šaty áčkového střihu s větším výstřihem. Rukávy a spodní lem se stahují šňůrkou (svítivě zelená). Velikost 36/38.
Hledáme komunikativního človeka pro rozdavaní letacku a voucheru
Malý elektrický sekáček na potraviny. Objem nádoby cca 0,3l. Nový.
Kavárna Praha 1
Sháníme buskery vystupující v Praze k natočení krátkého rozhovoru (cca 20 min) pro kanadský televizní pořad v neděli 22.5.2016. Součástí je i natočení části performance. Odměna je 600 Kč. Je možno v angličtině i češtině.
2x vzate, perfektni stav
Samsung Galaxy S6 32GB, koupeny 16.12.2015, v perfektnim stavu. V originalnim baleni s kompletnim prislusenstvim. Od zacatku provozovan s tvrzenym sklem na displeji a oficialnim obalu od Samsungu. K telefonu pridam dalsi 2 obaly.
Prodám dětskou postýlku, včetně matrace za 1000,- polštářek, dečka, povlečení, prostěradlo jako bonus zdarma...vše v dobrém stavu.
KLIPPAN 2místná pohovka s černým, vyměnitelným potahem. Cena 2.500,- Kč. Bílý konferenční stolek na kolečkách za 450,- Kč Oba kusy z IKEA v super stavu. Praha 6 Dejvice
Obyčejný otevřený přebalovák za odvoz ze Zličína, v dobrém stavu, jedna police na pleny atd. rozmontovaný
Potřebuju pomoc s drobnými pracemi: vrtání, sádrování, čištění nábytku a drobné montování. Místem práce je Praha 3 Žižkov, začátek v pondělí v 9.30. Bližší info v poště, kam můžete napsat co umíte.