Koupila jsem si je, jednou jsem se v nich prošla a zjistila, že mi nesedí. VEl, 38, délka stélky 25
Najde se tu nekdo kdo umi prehrat / carck map v navigaci tomtom 730? Dekuji
2+1 nebo 3+1
Kvalitní dioptrické brýle ELECTRIC.
Prodám školní tašku pro holku do1-4 třídy.Nošená 3 měsíce.Cena 400. Tel:773940757
Do lokálního Grill Baru hledáme šikovnou číšnici s nástupem ihned. Pracovní doba 17:00-02:00hod Local Grill Bar is looking for waitress, start immediately. Working hours : 5pm-2am www.hoppallaaa.cz tel : 774959575
za odnos nebo drobnost, možno i relativně jednotlivě
Nabízím jeden lístek na koncert Damiana Marleyho 29.8. v Lucerně.
Ahoj prodám 2 lístky na dnešní konzert Die Antwoord. K vyzvednutí na Budějovické.
Sháníme milého, pracovitého a spolehlivého kuchaře / kuchařku na Prahu 8 do domova seniorů
Nepravidelná pracovní doba, ale přibližně od 22:00 do 2 hodin ráno, ale někdy i déle. Dle potřeby.
Potřebuji na Vinohradech postavit velkou pětidílnou skříň. A potřebuji na to nějakého šikovného muže, který by tohle realizoval. Odměna dohodou - netuším totiž kolik to zabere času
Odvoz dětského kola z Prahy do Mikulova na Moravě
Ola hledám bydlení v prahe :) variant 1: samostatný pokoj cena do 6000+- variant 2: dva pokoje/byt cca 12 000 +- v prípade že by sa niečo našlo tak mail: budeira64@gmail.com Ps:sme vpohode :D
Sháním instalatéra kuchyní, který by přezapojil indukční desku, vyřízl větrací mřížku do soklu a teoreticky opravil varnou desku.
Kompletní realizace zahrad. Sezónní práce. Alespoň září-listopad. 100Kč/h.
Stari cca 2 roky, perfekt stav, vc. orig krabice, adapteru, manualu a MIDI in / out kabelu... moderni klon puvodniho Roland TB-303... super acid riffy, vsak to znate :) prodavam, jelikoz se mi tolik nehodi pro smer, kterym jsem se vydal