Sháním ASAP velmi silného a manuálně zručného člověka na stříhání a částečné tvarování živých plotů a keřů. Nářadí k dispozici. Odhaduji práci přibl. na 3 dny času Preferuju víkend a jeden den k tomu, ale není nutné.
Elipticlý trenažer House Fit 2.0 Trenažer je používaný, ale v dobrém technickém stavu. Doporučujeme pro domácí cvičení, ideální k posílání celého těla. K vyzvednutí Praha Vysočany.
Balení promo materiálů na festival do krabic (plakáty, letáky), štítkování pro Českou a Slovenskou poštu.
Batoh i zároveň kabelka - ruční práce tvůrkyně z Prahy (zn. Made in Home)
Křeslo ze Sconta
Ratanový luk + nové šípy
Velikost 40.5 Ideálně osobní odběr Praha.
Jsem začátečník a sháním nějakou dobrou duši, které doma zahálí buď saxofon či klávesy s dynamikou úhozu a ráda by pro ně našla využití. Bohužel jsem bez větších finančních prostředků, takže bych mohla platit za koupi měsíčně až do splacení.
2 plyšové příšerky z Příšerky s.r.o.
Shanim AV Receiver, nejlepe Onkyo TX-SR508 nebo TX-SR608, nebo nabidnete podobne.
Nejoblíbenější jídelní židlička Ikea. Používaná, ale stále super. V červené barvě, dnes již není k dostání. Popruhy již nemám, nepoužívali jsme je, tak se někam zatoulaly. Mám 2 ks, dávám jako samostatný inzerát. PC: 499,-
• 185 g/m² • 100% bavlna ring spun • hladká pletenina • předeprané • kulatý výstřih s úzkým okrajem • zpevňující páska za krkem • krátké rukávy • dvojité prošití rukávů a dolního okraje trika • boční švy.
2x lístek na Moderat 3.10. v Drážďanech
Prodám klec pro morče/králíka
clona plynulá, optika čistá, neorigo krytky + 49mm UV