Prodam vinyl Tricky – Broken Homes
Prodam vinyl Spooky – Stereo (Ghosts In The Machine Mix)
Prodam vinyl Niconé – Abayomi
Prodam vinyl The KLF – Last Train To Trancentral (Live From The Lost Continent)
Baví tě marketing, růstové strategie a už máš zkušenosti? Napiš mi a můžeme spolu strávit den, kdy ti rádi ukážeme co děláme, jak fungujeme a pobavíme se, co si můžeme vzájemně nabídnout. Když to vyjde na úterý, zveme tě na společnou snídani.
Baví tě konverze? PPC je pro tebe zábavou? Napiš mi a můžeme spolu strávit den, kdy ti rádi ukážeme co děláme, jak fungujeme a pobavíme se, co si můžeme vzájemně nabídnout. Když to vyjde na úterý, zveme tě na společnou snídani.
Baví tě programování? Nebojíš se pustit do čehokoliv? A chceš pracovat ve špičkovém týmu? Pak hledáme právě tebe!
jen vyzkousena, velmi kvalitni tepla a nepromokava bunda ZARA, vel 92-98
2 tonery. originální HP Q3973A, 122A, cena 500/ks
Sháním někoho, kdo by mi dovezl zboží z Ikea Praha Zličín do Brna. Jedná se o růžovou postel Hemnes, artikl číslo 103.005.45. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10300545/ Prosím pošlete mi cenovou nabídku. Lenka.Bunzova@seznam.cz
Sodikove vybojky 250W - 10ks Rtutove vybojky 250W - 5ks Tlumivky 250 W - 3ks Vse zabalene uplne nove
Clevo i7/16GB/256SSD/750HDD s adaptérem na desktop GPU
10 mm, různé materiály, cena za vše dohromady
1+1 Byt kousek od centra
Barevný svět dětí, z. s. již od roku 2004 nabízí pomocnou ruku rodinám, které si se svými problémy nevědí rady. V současné době realizujeme 3 hlavní aktivity: projekt "Kámoš", projekt "Služby pro pěstouny" a projekt "Služby pro odborníky a veřejnost".
Originální adaptér Lenovo kulatý 90W/20V
sháním ještě někoho na odpoledne na vybalení jedné dodávky s vozíkem aparatury a večer sbalení zpět
Nabízím 2 otevřené skříňky s poličkami typu Princip za odvoz.
Ahoj. Prodavam autobaterku starline 95 ah. Je mesic stara, tzn. vcetne zarucaku z auto kelly. Poslouzila jen na cestu do Francie a zpatky. Původní cena 2200,-. Prodám za 1500,-