Hledáte novou příležitost v oblasti financí? Máte za sebou prokazatelnou praxi v oblasti účetnictví a chcete se dál odborně rozvíjet? Do našeho interního účetního týmu hledáme šikovnou a samostatnou posilu na pozici junior účetní.
Prodám téměř nenošený dámský kožený křivák Pull and Bear, velikost M
Kabelka od španělské značky Adolfo Dominguez. Materiálem se tváří jako sportovní, takže se moc hezky kombinuje. Ještě s visačkou, nová, nenošená. Cena: 1.990 Kč.
Náramek Swarovski Stardust ve zlatavé barvě z kolekce jaro – léto 2015. Nylonová síťka, ve které jsou drobné blyštivé kamínky. Jednoduché zapínání na magnetek, velikost M. Nový, nenošený, v původním obalu i s papírama (koupeno ve Španělsku). Cena 690Kč
Pánská gaťata na snowboard/lyže značky Boomerang v azurově modré barvě. Mají i kšandy a plno kapes na pár drobáků na bombardino :) Nošené jednou. Velikost 56. CENA: 690Kč
Sluneční brýle od španělské značky Bimba y Lola, která letos na svém narozeninovém dortu sfoukla již 10 svíček. Bimba y Lola si zakládá na tom, aby její kousky byly ženské a lehce extravagantní, což potvrzují i tyto brýle.
Hledám člověka s prostornějším autem na odvoz prodejního zboží na trh.
Jedná se o klasickou matraci, není proleželá, ale má nějaké fleky.
Aquabest shání studnaře
http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/sencor-scd-5355mr vali se mi tu 6 let ve skrini a asi uz ho nevyuziju..nema bluetooth
Malý bar na Žižkově u Jiřáku shání barmanku, která zvládne obsluhovat bar v silně zakouřeném prostředí, bude extra odolná vůči stresu, domluví se anglicky, a nebude šetřit s úsměvem. Bližší info pšt v poště. CV nebo něco o vás přílohou, dík.
https://www.datart.cz/-3D-televize-SAMSUNG-UE46F6670.html
Brigáda - úklid po skončení veletrhu Cannafest
Shanim napr.AutoCAD2012 vc.licence
dual taper graphite, limited edition, 95 sq inch mam ji z druhe ruky, osobne jsem ji pouzil asi 3x a pak na 15 let zapomnel, ze ji mam, takze bych rekl, ze je v dobrem stavu - kdyz jsem ji kupoval, mela i novy vyplet
brasna se sadou
bez zakluzu, kov/plast, vcetne kulicek a zbytku plynu
daruji funkcni rychlovarnou konvici
Nabízím 2ks těchto designových italských židlí. Měli jsme je doma, používali zřídka a nyní už pro ně nemáme místo, tak je rádi pošleme dál... Plastové sedáky nemají žádné rýhy ani vrypy, jsou pouze standardně povrchově poškrábány tak jako každý design pl