Pračka elektrolux ewt 136641 w, všechny programy ok, jen nefunguje time manager, nelze krátit dobu praní, a+++
Nabízím zachovalou skříň viz foto,272x100x40, cena i odvoz dohodou. V zadní straně vyříznuty tři otvory na zásuvky (jeden viz foto).
Důvod prodeje: nakonec jsem se rozhodl pro 12,9"
Daruji achatiny. Nenáročný kamarád, který vás nikdy nepokouše!
Kancelářská práce v internetovém obchodě
sada 4x original Jaguar alu kol z S-typu, velikost "16"
Lahvičky na studené i teplé nápoje pro děti - různé tvary, materiály i velikosti - používané, funkční
Kamarád nabízí sdílení ateliéru/kanceláře/pracovního prostoru, a to nejlépe pro grafika/tiskaře/typografa, Praha Janáčkovo nábřeží
hledám byt 3+1 nebo 2+1 k pronájmu v Praze 1, 2 bez realitky
Sháním knihy autora Daniela Silvy.
Prodam 4x zimní pneu 185/75 R14C 102/100 od Vraník. Jednu zimu jeté, vzorek 80%+ . Osvědčily se mi dobře i do sněhu a terenu. Jsou v Brně. Nedaří se mi sem nahrat foto tak tady http://mahuta.rajce.idnes.cz/Pneu/ Na fotkach jsou jestě na discích,ale u
1ks Bunda Mammut - dámská - nepoužitá. Měla posloužit jako dárek před několika lety. Teď jsem jí našel při vyklízení skříně.
Zánovní stav, úplné příslušenství, krabice + bezdrátový kit. Skvělá kompatibilita Mac i Windows.
Aplikováno ochranné sklo InvisibleShield s doživotní zárukou v ceně 1.299 (doklad a tedy možnost uplatnit záruku přidám). Kupní doklad, originální obal a veškeré příslušenství.
asi je na odchodu do věčných lovišť, čas od času se vypne. takže kdyby se to někomu hodilo, třeba ten chladič nebo co já vím, tak se ozvěte...