Více uvnitř
rozměry v70xh50xs70
levnejsi nenajdes.
Mám po stěhování rozložené kartonové krabice. Daruji za odvoz.
Ahoj, Sháním dva lístky na Květen na Depeche Mode - ideálně sezení (ale ocením jakékoliv) - odměna jistá .))
Sháním lyžařský komplet pro synka, měří 128 cm a botu má velikosti 32. Kdyby k tomu byla i helma, bylo by to ideální. Za nabídky děkuji.
Nový Objektiv Nikon 50mm f/1,8 AF-S NIKKOR G se zárukou, nerozbalený.
Prodám nový kávovar na kapsle Nespresso Inissia - nepoužitý, nerozbalený.
Nemáte dárek pro babičku? Mám pro vás skvělý tip, jen je teda riziko, že to jednou zdědíte.
multaky 8 a 20 vstupu
Náušnice ze skleněných jabloneckých korálků. Svoje výrobky nabízím výměnou za: domácí med, vajíčka, sýr, jogurt, maso... Pro ty, kdož chtějí platit penězi platí uvedená cena.
Prodám Remington kulmofen
Prsten ruční výroby z drátu měděné barvy a skleněných jabloneckých korálků. Svoje výrobky nabízím výměnou za: domácí med, vajíčka, sýr, jogurt, maso... Pro ty, kdož chtějí platit penězi platí uvedená cena.
Od března 2017
Terénní sociální/sociálně pedagogická práce, kdy je hlavním cílem podporovat rodiče tak, aby byli schopni reagovat na potřeby svých dětí.
Nabízím fanouškovský dres HC Sparta Praha se jmenovkou Hlinka a číslem 17, ve velikosti XL. Dres je úplně novej a já pro něj nemám adekvátní využití. Původní cena 1200 - http://fanshop.hcsparta.cz/p367-fandres-hc-sparta-2016-17-rudy) , na cene i předání
neuvažuje někdo o prodeji?