Prodám téměř nepoužitou elektrickou brusku na nehty - i gelové a akrylové. Součástí balení je 6 nástavců s různým trvarem. Na jeden z nástavců - váleček, můžete navlékat šmirglovací papírky na větší plochu nehtů. Cena 250,- Kč. Osobní odběr - Pr
Stribrny zanovni original tankovy clearomizer Vaporesso Target Pro Tank + 0.9ohm kanthal hlava
Pouzivany originalni stribrny Aspire Nautilus clearatomizer + alternativni telo + 2x hlava
1. Monitor LG L194WT - SF Cena 500,- Kč. 2. Monitor ACER LCD AL1716A Cena - 200,- Kč. Při odběru obou, cena celkem 600,- Kč. Osobní předání - Praha.
Prodám 2 parfémy značky SANTINI - Sia a Antonietta 50ml, nevhodný dárek
Hledáme člověka, kterého baví pracovat ve službách pro druhé.
Pro tuto pozici hledáme samostatného člověka s dobrým vztahem k jídlu a vaření.
Je pro Tebe vaření srdeční záležitostí? Hledáš místo, v němž se stará nejen o spokojenost hostů, ale i celého svého týmu, který je nedílnou součástí výjimečné atmosféry restaurace? Staň se součástí týmu restaurace Lehká hlava!
Vstupenky Na stojáka ve čtvrtek 25.1. 2017 od 20.00 v music baru Phenomen prodám za 350 Kč nebo vyměním za vstupenky na jiný den. Dostala jsem je darem, ale bohužel termín se mi nehodí!
Vč. kabelů pro Canon i Nikon a papírový manuál.
LCD View Finder
Kinofilmový automat
Prodám paměti DDR2 a cpu Celeron D, Core i3 paměť DDR2 2GB kč (samsung / hynix (6400U 666)) paměť A DATA DDR 2 800+ MHZ 1GB s chladičem paměť Kingston DDR 2 800 MHZ HyperX 1GB DDR2 s chladičem paměť Ramaxel DDR 2 1GB 800 MHZ (6400)
Kniha je úplně nová (zabalená ve fólii). Dostala jsem jako dárek 2x.
Kniha je úplně nová (dostala jsem od Ježíška 2x). http://www.martinus.cz/?uItem=254000&gclid=COTAn9y-rtECFdYYGwodHqAAgw