silná domácí konopná mast
Sháním knížečku barevná přáníčka, protože si ji přítelkyně půjčila z knihovny a nemůže ji najít a potřebovala by ji nahradit
Hledáme komunikativní osobu (aj, čj), která by prodávala naše trička a vinyly na hudební akci v MF.
Jakékoliv vydání.
Hlasový efektový procesor TC Helicon VOICELIVE TOUCH
Používaná jen doma důvod prodeje přechod na FW
Troufám si říct, že vlastně nový. Měla jsem ho všehovšudy tak 2x na sobě. Velikost 46. 50%vlna (Je lehký, ale přitom teplý.) Myslím, že lze i jako "těhotenský".
Prodám nenošené (ještě s visačkami) šaty Lindy Bop ve vel. 46 Navy modrá s puntíkem.
shAnim fyzicky zdatneho muze, ktery s dalsimi tremi nalozi skrin do dodavky ve vrsovicich a vylozi ji na zahradnim meste. Skrin je kurva tezka, je v prizemi a bude se stehovat do prizemi, takze zadny schody po ceste. Zitra 10 hod start, max do 12.
Hledáme instalatéra-topenáře (pravděpodobně by byl potřeba i svářeč) na rozvedení topení v prostorách našeho alternativního klubu Propojení. Jde o nízkorozpočtovou práci. Můžete se ozvat zde nebo na čísle 704 787 750.
hledám pronájem baráčku nebo většího bytu ve středních nebo jižních Čechách ...... pouze okolo 100m2,vhodné pro větší rodinu s dětmi ..... částka do 12 000,-
4 kazety Sony DVM60PR3 do videokamery: nove, nepouzite, jeste zabalene (kameru jsem mel pujcenou a zbyly mi zapomenute doma)
Elektronická cigareta - GRIP + Clearomizér - pro přímé potahování
prodám Jamo studio 180
zakázková tvorba logotypů, grafiky, samolepek, letáků, potisků atd.
Prodám zánovní, přenosný vlek. Výrobce MIKISKA, r.v. 2008, 500os./h, původní cena 75 000,-Kč
Velikost L. Zada delka 58cm.