Placená brigáda - Hledají se zkušení i nezkušení instruktoři (zaučíme) na dětské akce - školy v přírodě a letní tábory. 1. máš rád/a děti? 2. máš trpělivost? 3. máš zodpovědnost i smysl pro humor?
dělám pořádek ve skříních a našel jsem spoustu haraburdí. třeba se někomu z vás něco bude hodit. ideálně kdyby si někdo chtěl vzít všecko... seznam po rozkliknutí
už nepoužívaný domácí router kdyby se někomu hodil... v rozkliku odkaz na detaily od výrobce.
historický kus hardware, třeba se to někomu bude hodit, aspoň ten disk... více v rozkliku.
věc, co z audio výstupu (jack) vysílá bluetooth signál a lze to tak naladit na bt sluchátkách, reprácích apod. už to nepotřebuju. funugje to, akorát to má zpoždění cca půl vteřiny, takže je to spíš na hudbu než na sledování filmů... :) pořizovací cena 10$
nenabírá papír. jak jsem na to tak koukal, šikovný mechanik to asi zvládne opravit za půl hodiny (popis po rozkliknutí). :) já se k tomu za dva roky nedokopal (čas)... :) jinak je to super tiskárna na svou dobu a měl jsem jí rád... tonery k tomu mám 2.
ve svý době byl esem :)
Kdysi tu někdo nabízel hamaky své výroby, najde se??
Compatibility: Intel®: Socket 478 Socket T / LGA 775 AMD®: Socket 754 Socket 939 Socket AM2 Socket AM2+ Socket AM3 Socket AM3+ Sockel AM4 Socket FM1 Socket FM2 Socket FM2+ Socket 940 ...odkaz na detaily v rozkliku...
Directions, ods. Cerise
Model: MDM274QNC9JA2AN ve výborném stavu. Cena dohodou.
RMN5065B nový origo zabalený, nemám pro něj využití, cena dohodou.
PRODAM SYNTH
obal na 160 cd
Bezpecny komplet casovace, pojistky a trafo prevodniku z 220 na 8/12V
Stínítko k 400W svítilně
OSRAM GE 93269 LU400 XO T 400W E40
400 W , 2 sezony pouzity predradník
Prodam tento uzasny nastroj s vyr. cislem 998,na 2 mistech sloupla barva,viz foto.K nastroji je prakticky batoh pro prenaseni.https://www.youtube.com/watch?v=L-lUCr6d-84&l ist=FLXd-FtimnLrNqYnyoqUHNBw
nenošená...hrozně pohodlná...
Stroboskop
klasiky, neunosim
vhodný jako dárek pro holčičky ;) uplne nove.
hledám člověka, který by mi pomohl udělat cca 10 stránek pracovních listů - úkol na VŠ. Mám návrh jak to má vypadat. Nemusí to být dokonalé, k ničemu se to nebude nikdy používat:) Např. v corellu - texty, obrázky... CENU NAVRHNĚTE
Poptávám někoho, kdo by uměl vyrobit nálepky na kufr auta. Pravděpodobně dva druhy - 1x plnobarevné logo dle našeho návrhu, 1x jednobarevné vyplotrované (černé, bílé, atd. podle křivek). Orientačně 50-100 ks, doladíme podle ceny.
Radeon R9 270 GAMING 2G