Dodělání jednoduchého objednávkového systému v PHP/MySQL.
Motocross/enduro helma Acerbis, vel. M
Hledám švadlenu, která by ušila carskou admirálskou uniformu, vzor 1909
Prodám perfektní pračku Hotpoint Ariston WMD 843 BS
hledáme slečnu spolubydlící :)
Kočárek koupený v únoru 2016 ve Vanda Store. Používané do jara 2015, po jednom dítěti. Hluboké lůžko úplně nové, nepoužité a nerozbalené. Kočárek byl před pár dny na servisu a vše je v pořádku.
Přeprodám ubytovaní v Karlových varech pro dvě osoby na tři noci v termínu středa 5. 7. 2017 až sobota 7. 7. 2017 v tříhvězdičkovém hotelu Esplanade přímo v centru města. Včetně snídaně.
Našemu týmu ve Škodovce se daří a roste, hledáme proto další testery. viktorie.knezkova@ixperta.com
sháním někoho, kdo mi udělá daňové přiznání
Ahoj, zbavuju se zrcadlovky, kvalitního záklaďáku, několika paměťových karet 16-32 GB, stativu Vanguard Espod CX 203AGH a battery gripu čínského původu, u kterého z neznámého důvodu nefunguje spoušť.
Nabízím 60cm vestavnou myčku nádobí BAUMATIC BDS670SS. Rozměry: 60x82x55 cm (š,v, h)
Ahoj, je tu někdo, kdo by k nám přijel do letnan na firmu a vysklil a zasklil nam dvere? Rozbily se o vikendu, asi pruvan a je potreba vybrat zbytek skla a dat nove. Prostory pro manipulaci neco jako dilnu mame. Prosim kdyztak mi zavolejte na 731 653 86
Legendární instatní fotoaparát POLAROID SX-70, super stav
Skateboard Cliche
Černá softshellová dámská bunda s vsadkou na nošení dětí (vpředu i vzadu), velikost L
nabízím kancelářskou židli IKEA, podobnou http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20339420/ (už se nevyrábí)
Vse v dobrem stavu. Pisky,raselina..uz jen cast baleni. Je mi to lito to vyhazovat. Ceny nabidnete
Zánovní. Zvyšuje ergonomii každodenního používání notebooku – staví display do vyšší úrovně tak, aby se člověk u notebooku nehrbil. Předpoklad je externí klávesnice a myš.