Pár drobností, co nevyužiju...
Souprava džbánku ( obsah cca 1.5 l ) se skleničkami...
Krásná broušená miska.Pročišťuji sbírku... :)
Prodám domácí pekárnu, já ji kupovala jako málo používanou, a za ten rok, co je u mne jsem v ní pekla 3 x Takže v dobrém stavu, trochu zaprášená...http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pekarna=208
Posrávačky, baggy styl, zavinovací a zavazování vepředu
spolehlivý a výkonný fotomobil ve vybornem stavu
Daruji kožený psí obojek
sháním pronájem..2+kk, 2+1, 3+kk, 3+1
jemná jádrová omítka - celé balení, betonový potěr 1/2 balení, rozpínavý beton 1/2 balení, 3x 2m rohová perlinka, fasádní a štěrkový tmel 1/2 balení
PC 1200, koupeno v červnu, již nevyužijeme
Hnědá imitace kůže. Rozměry lavice: 60 cm hloubka, délka 185 cm a 145 cm, původní cena: cca 12000 Kč. Nyní 3000 Kč.
Prodám rám postele tzn. bez roštů, rozměry rozměry: 160×200 cm, původní cena v IKEA: cca 5000 Kč
Prodám Bílou skříň IKEA. Rozměry: výška 238 cm, hloubka 60 cm, šířka 50 cm Včetně 3 zásuvných plastových boxů a tyče na ramínka. Původní cena: cca 3000 Kč
Prodám botník IKEA, celkem 4 ks. Cena za jednotlivé kusy 100 Kč, celek za 300 Kč.
Boty jsou ideální na podzim nebo jaro. Nošeny byly pouze párkrát, jsou ve vynikajícím stavu (původní cena 1700kč). Podrážka je gumová pryž, vnější materiál je umělá kůže, stélka je látková. Bližší informace k botám lze najít pod kódem 4072-301.
Hledáme nadšence do vaření do naší malé restaurace s tradiční českou kuchyní. Kuchař či kuchařka na plný úvazek.
Disperzní fixační lepidlo na podlahy FIX 400