Nabízím téměř nepoužitý pencil bag Silverline, který bohužel utrpěl drobné zákusy od psa viz photo, což nic nemění na jeho funkci. Nicméně než by se mi tu jen válel, neb letos nehraju, pošlu ho ráda dál za doufám sympatickou cenu.
Nabízím kontaktní čočky pro dioptrie -0.75. Konkrétně 12 párů denních kontaktních čoček Acuvue Moist s expirací 08/2019 a 06/2020 a 1 pár 14tidenních Acuvue Oasys, exp. 09/2020 viz foto.
Téměř nenošená treková obuv, koupila jsem si bohužel menší velikost a po sedmém vzití na sebe jsem si to uvědomila, takže jsou téměř jako nové, viz foto. PC: 2690,- Ideální si je vyzkoušet, jestli vám sedí. Praha
Nabízím sadu dánského oblečení
Uplně obyčejný, použitý, na domácí poslouchání, cenu nabídni
Hledám pro sebe garsonku/ 1+1 v Praze, dlouhodobě. Nekouřím a nemám zvířátko. A mám ráda ticho:) Cena se vším všudy do 9000Kč/měs.
Prodám kávovar Dolce Gusto
Prodám nízký pojízdný stůl z bílé kůže nebo koženky (omlouvám se, materiál přesně neidentifikuji :) ).
sháním korektora českých textů, kterého budu platit od normostrany, ale... pak se mnou ještě projde chyby a vysvětlí mi, proč je to špatně. to bychom řešili hodinovkou a chyby můžeme probrat po telefonu.
2x 8GB DDR3 SO-DIMM KTH X3B 1333 MHz
2x 8GB DDR3 SO-DIMM KTH X3C 1600 MHz
funkční, resp. může být i s prasklým displejem nebo poškozeným krytem, potřebuji ale fungující motherboard. Cena dle stavu a dohody.
Používaná, plně funkční Xperia odolná proti vodě.
12-ti strunná kytara s pouzdrem (kufrem)