Prodam nehranej vinyl PHAT - Frekvence PHAT
Hledám někoho, kdo přijde, ohodnotí situaci a zapojí myčku.
papírové košíčky
odkapavace/nádoby na příbory a další kuch. náčiní
Broušené skleničky, skleničky na sampus, skleničky regent
Barvy, třpytky, tvar, vůně na přání - neváhejte mě kontaktovat :)
Spoousta koček a mýdel :) můžu pro Vás udělat jakoukoliv kočku - jakákoliv barva, vůně tvar, vyzdobení - vše jen na Vás. Pokud Vás aktuální nabídka nezaujala, určitě mě neváhejte kontaktovat Cena za 1 Ks
BALEKA, Jan. Anglicko-český slovník výtvarného umění =: English-Czech dictionary of art terms. 1. vyd. Voznice: Leda, 2003, 197 s. ISBN 80-7335-033-5.
Krásná mýdla i s jemnými detaily. Růžové - jahoda, nazelenalé - jasmín a zelený čaj, zlatý - ananas, multivitamín a banán, tmavě modré - jasmín a skořice Cena je za 1 ks
ČÍŽEK, Josef. Anglicko-český slovník pojišťovnictví. 1. vyd. Praha: Grada, 2003, 516 s. Finanční trhy a instituce. ISBN 80-247-0248-7.
DYNDA, Antonín a Eva DYNDOVÁ. Česko-španělská obchodní korespondence. 1. vyd. Praha: Pragoeduca, 1999, 531 s. ISBN 80-85856-65-4.
Velikost cca jako desetikoruna, uvedená cena je za dva kusy
Milena Bočánková, Miroslav Kalina Ekopress, 2005
HYNEK, Jiří a Radmil VÍTKOVSKÝ. Anglicko-český a česko-anglický slovník výpočetní techniky a informačních technologií =: English-Czech Czech-English dictionary of computer science and information technology. 1. vyd. Plzeň: Fraus, 2000, 518 s.
Z této formy jsem byla úplně vedle. Nní to sice můj styl, ale fascinovala mě ta nádherná propracovanost i u těch nejmenších deailů. Růžový - jahoda/ananas Modrý - jasmín a zelený čaj Růžový - lehká jahoda s vanilkou
nabídněte, jeden nebo dva lístky
BOČÁNKOVÁ, Milena. Odborný slovník anglicko-český z oblasti ekonomické, obchodní, finanční a právní. 3., rozš. vyd. Praha: Linde, 2001, 1046 s. ISBN 80-7201-253-3.
BOČÁNKOVÁ, Milena. Odborný slovník česko-anglický z oblasti ekonomické, obchodní, finanční a právní. 3., rozš. vyd. Praha: Linde, 2001, 1102 s. ISBN 80-7201-248-7.