náhradní rezervoár na vodu Camelbak 2l vyndaný ze zakoupeného batohu, nebyl nikdy použitý.
Nemáte někdo možnost sehnat 3 lístky na MIG 21 v Lucerně 30.11.2017? Díky ;o)
Sedačka Kiddy Phoenixfix PRO2, po dvou dětech, s pultíkem a vložkou pro nejmenší, v dobrém stavu
Krásná lyžařská souprava, jako nová. Na hory nejezdíme, použitá jen párkrát v Praze na sáňkování. Bohužel letos už je dceři malá. Kupovaná v Lidlu.
Barvy - Copak to je?
SHÁNÍM VÍCE KUSŮ NAPÁJECÍCH EURO KABELŮ.
Ahoj, od Nového roku sháním pokoj v centru, případně poblíž centra Prahy. Víc než stav bytu a cena je pro mě důležitý být někde mezi fajn lidmi. Já jsem učitel/student UK s celkem běžnými zájmy.
pokud (re)financujete bydlení se mnou podělím se o provizi
Русско-еврейский (идиш) словарь Издательство: "Русский язык" (1989) Формат: 84x108/16, 720 стр. ISBN: 5-200-00427-6
MODŘÍ VĚDÍ
Koupím jakoukoli sbírku mr. Bašó v češtině
Nákladní kolo Yuba Mundo, rok výroby 2009, první verze, v zachovalém stavu, nová sedlová tyč, vyměněná řídítka - polohovací kloub. Potřebuje poštelovat přehazování, naposledy jsem na tom dojel z Prahy na Dobříš a téměř zpátky. Nevyužité.
Sháním někoho, nejlépe na Praze 8 (Libeň), kdo by byl ochoten občas / nárazovitě pomoci s domácností.
Fakt nevím, kde se to doma vzalo, prostě hrnek s papežem.
Jízdní kolo - skládačka, dlouho nepoužívaná, jeden pedál rozbitý, chybí přední brzda a má splasklé duše, nevím, v jakém jsou stavu. Potřebuje drobné opravy.