Nabízím tento iPad, pěkný stav, nepoškrábaný. Možnost vyzkoušet při předání v Praze.
https://www.jobs.cz/rpd/1254949931/?rps=233
prodám Apple TV generace 3
Úplně nové, jezděné půl dne. Vyhraly mnoho ocenění, jsou extrémně pohodlné, teplé, jen jsou trochu měkčí, než bych potřeboval (flex 6/10). Puvdni cena 7999 Kč, moje chyba, tvůj zisk!
Sháníme 3D modeláře do našeho týmu!
Jsme taneční skupina, která pořádá fireshow a lightshow. Pořádáme vystoupení na vánočních/firemních večírcích, rádi si nás lidé zvou na svatby. Cenu vždy stanovujeme na míru zákazníkovi, střední produkce tance s ohněm se pohybuje okolo 6000 Kč.
Diář bez bez budoucího roku, vložené listy v různých barevných odstínech, TO DO list, adresář, bez škrábanců a poničení
Mýdla s bambuckým máslem, vůně kokos a skořice, cena 100 Kč/ ks
Mýdla s bambuckým máslem, cena 80 Kč/ks
Kočky z mýdla s bambuckým máslem, vůně vanilka, kokos, borůvky, bambus, cena 80 kč/ks
borůvková, bambusová a citronová vůně, cena 80 Kč/ks
Kokosové mýdlo s bambuckým máslem
Handmade mýdla ovečka a beránek, mýdlo s bambuckým máslem, cena 80 Kč/ks
Mýdla z bambuckého másla, kokos a skořice, cena 80 Kč/ks
Prodám Felicii
Hledám doučování francouzštiny pro začátečníky, ideálně co nejdříve, s výukou u mě doma nebo kdekoliv jinde,dle dohody.Ve večerních hodinách.
Vzhledem k casovym konstrikcim nemam bohuzel na svuj novy XBOX cas a jelikoz je pred Vanocema, nekoho potesi toto baleni s Konzoli a hromadou prislusenstvi a her daleko vic nez me, kde se mi na nej prasi. Konzole byla zakoupena v JRC 10.11.2017
Prodám zimní pneumatiky R19. Ideálně všechny 4. Kus za 1500. Při odběru všech dám slevu 1000. Za celou sadu tedy 5000.