Shanim damu, slecnu na dvouhodinnovy pobyt v saune, virivce na Praze 8, vypadla mi spolecnost a nechci nechat propadnout voucher. Termin 15.2. od 17. Ja 30 let, normalni, mozna i pohledny. Vice info v poste.
Iphone 5C bez škrábanců s háčkem
Prodám kvalitní převodník (28 zubů) od Mutiny bikes v černé barvě, jako nový, téměř neježděný - viz foto. Původní cena 1350, prodám jen za 200. Podrobnější specifikace níže.
Úklid aparthotelu Praha 2
Kuchyňská linka - výrobce neznámý, spotřebiče Indesit (lednička, myčka, varná deska, sporák) a no name (mikrovlnka, digestoř - recirkulační). Rozměr: 2300 mm + 600 mm lednice. Stav zánovní. K vidění v Praze Holešovicích.
Nabízím Entizol 250 mg celkem 3 balení (60tbl.)
Prodám Ford Focus Kombi 1.4 MY2003 ve velmi dobrém stavu po výměně všeho zásadního.
Nabízím oční gel 50 Kč/kus. Celkem 10 ks. Osobní odběr Praha, Velvary, nebo pošta.
geodet-strojník
Prakticky nenošené Nimble Gleetoes velikost 8 (42), hovězí kůže, podrážka 4mm. Délka 27cm, šířka 9,5 cm. Cena 2 000,- (původní 4500)
(Ičo, osvč) Praha 5 - Lipence Mob.: 777148506
koupím přídavné budíky (tlak motoru, tlak turba, dobijeni, teplota oleje teplota vody atd..
Do zavedené restaurace na Praze 8 sháníme samostatného kuchaře/ku. Směny na krátký/dlouhý týden. Nástup možný ihned.
Hledáme někoho, kdo dokáže prezentovat naše lyže v ČR i zahraničí.
Mám pokaz na 760 Kč k Flixbusu, který nejspíše nevyužiju.
Zdravim, shanim nekoho kdo mi muze podepsat DPČ na tento rok a podepsat ruzovy papir (dane). V pripade zajmu muze i pracovat :)
nejlépe vyučeného a s dílnou, informace poskytnu v poště, případně na telefonu: 734 517 397