sháním instalatéra a elektrikáře, kteří mi pomohou s vestavbou koupelny v kamenné chalupě někdy během května-června. odhaduji tak týden práce, odměnu domluvíme na místě
https://www.alza.cz/media/na-volne-noze-podnikejte-jako-profesionalove-d5164580.htm Obsah je skvělej, ale nejdřív jsem jednu koupil a pak druhou dostal na semináři od Roberta - dvě nepotřebuji.
ahoj shanime nekoho z okoli ceskeho brodu na pozici garazmistra. udrzba naseho vozoveho parku a tak veci kolem.
sháním dámské holandské kolo s 7převody a předním cargem
Žádná práce
Prodam 4 demizony o objemu 10 litru, i jednotlive, kus za 100 Kc.
Sháním štěně RR (Rhodéský Ridgeback.Muze byt i nestandart.
Lyžařská bunda Alpine Pro s různými vychytávkami, kterým nerozumím, neboť nelyžuji. Dostali jsme. Je to velikost XL dámská, ale myslím, že lze nosit jako pánské M. Nová.
Zimní džínová bunda Levis. Téměř nenošená. Trošku jsem neodhadla velikost (M), potřebovala bych menší.
Prodám Peugeot 206 bílé barvy, rok výroby 2007, velký zavazadlový prostor, nehavarovaný. V dobrém stavu. Více fotek mailem.
Výborně zachovalá.
Prodám Pneu letni Goodyear efficientgrip 205,50,R17 89V. 4ks
Sháním nový domov (ne v něčím břiše) pro dva potkaní chlapce.
Hledá se zahradník-zahradnice HPP,brigáda nebo praxe
Sales Manager pro zaběhnutou IT firmu - prodej IT řešení v rámci B2B.
Business analytička do zaběhnuté IT firmy.
Nabízím práci barmana na HPP
Hledám někoho, kdo u mě v Holešovicích vyzvedne (a pravděpodobně před naložením silou rozebere, neb prý neprojde dveřma) sedačku a odveze jí na skládku.