Prodám červené kotníčkové Converse All Star Hi ve velikosti 45 (MP 29.5 cm). Nošeny necelý týden, velmi dobrý stav. Důvod prodeje: neumím zvolit patřičnou velikost. Původní cena 2 000 Kč. Fotografie je produktová.
Prodám černou autosedačku Romer Trifix Billy 9-18kg. Koupeno 06/2015. Po jednom dítěti.
Opravar Bazenu
Kmen Wasson/Hoffman zvaný také Bunnel, všeobecně spolu s Blosserem uznávaný jako nejvitálnější. Inzerát je platný do smazání. CENA - 1 řízek za 500, 2 za 700, poštovné 50. tel.: 608 606 254 molmara@centrum.cz
Digitální HDTV kabelový přijímač (DVB-C s kódováním MPEG-2/MPEG-4) s integrovaným dekodérem CONAX, smartcard čtečkou, CI+ slotem a USB nahráváním.
Nabizim 2ks toneru (original zabalenej, sice prosla expirace ale u laseru je to stejne jedno) HP Q2612A (mel sem to do HP LJ 1200) Nemam ambice ohledne penez, je mi to spis lito vyhodit, cokolada/caj/kafe/ciga postacej
Prodám alu disky na jedničkovou Oktávii (anžto mi byla zcizena, zůstaly mi oči pro pláč a disky na prodej). Fotky zde- https://nahraj.to/g/HBx
Regiojet promo https://www.regiojet.cz/akcni-nabidky/Sportujte-s-nami-levneji.html
vw golf 1,4 benzín english version
11.-12.5. vynášení suti Řehořova 37 130,-/hod
Nabízím k prodeji zcela funkční spínací centrum pro E90 Cena: 3000, popřípadě dohodou. Jsem z Ostravy (není problém poslat poštou)
Funkční šicí stroj, málo používaný. Možná by neškodilo nechat ho vyčistit, ale šije dobře i takto.
VA drum machine, revize legendarni TR-909. Moznost napajet baterkami nebo pres USB. Prijemny compressor na kick / snare. Super rozmery na cestovani. Trigger out u rimshotu se hodi na sync s analog gearem (napr. pro modulary). Vse ok. Zaruka do 12/2018.
Prodám tuhle "herní" myš - stav nová, nepoužitá (jen rozbalená a ihned zase sbalená). V obchodě stojí 500, prodám za 350
Mesic stary telefon, defakto novy kus. Mezinarodni zaruka apple. Pridam original kryt spigen.
Iphone 7 128gb v zaruce jeste rok od istyle. Stav noveho kusu!
Iphone 7 128gb v zaruce jeste pul roku od T-mobile.
Sber ovoce