Sháním na vyhození, nebo nefunkční TV/monitor 32" - 42" za odvoz.
Sháním molitanové matrace na zaplnění plochy cca 176x176. Ideálně ve dvou kusech nebo vcelku. Odvezu. Větší nevadí, seříznu si je. Použité, ale jelikož je potřebuji na spaní, uvítám, když budou čisté...Díky=)
workshop i jako placená brigáda dle tvých dovedností a nadšení pro věc.
Další bejby už neplánujeme, čili doporučenou literaturu rádi pošleme dál
Úplně nové, jen rozbalené a vyzkoušené. Dohoda možná.
Sháním někoho, kdo by byl schopnej nainstalovat subwoofer se zesilovačem do VW Passat Variant 2008.
Tento houževnatý stroj do nepohody jde konečně do prodeje. Po mnoha letech se loučíme s naším mazlíkem, tak nám ušetřete potoky slz a ujměte se ho.
prodam měsic starý clun nevejde se mi na auto jednou na vode komplet ze vším při rychlem jednaní sleva
Scháním zedníka na různé práce. Dodělání SDK, zazdění děr, štuky apod. 170 Kč/hod. Možné na dohodu nebo fakturu. Možná dlouhodobá spolupráce.
Hledám někoho, kdo by mi udělal nějaký sitovany vršek na sklep, rozměry cca 2x2,7 metru. Musí být sitovany, neb jde tamtudy světlo.
Max. rozměr telefonu Šířka 77 mm Výška 154.3 mm
Akutne, nutne se hleda zdr.sestra na hemodialyzu v Praze. Smeny 6-16h, 16-1h, po-so. Vice info sz.
Mít, nebo být?; Psychoanalýza a náboženství; Mýtus, sen a rituál
Úkolem publikace je představit významné nábožensko-společenské systémy Asie.
kdo mi namontuje okno do T4?
...po pádu přestal fungovat :(
Ručně pletený vlněný svetr z Nepálu s kapucí, kapsami a na zip, duhové pruhy, uvnitř příjemná černá látka, dole stahování, šířka v pase 56cm, délka 67cm, rukáv 62cm, čistá, stav viz foto