Odvoz z Mělníka do Klobuk u Slaného a z5
Do znovuotevřené pizzeria La Trattoria Turbanti v Praze 9-Horních Počernicích hledáme kuchaře a pizzaře na plný a částečný úvazek, či brigádu. Staň se právě TY novým členem našeho česko-italského týmu. Pokud Tě naše nabídka zaujme, neváhej a pošli nám
Do znovuotevřené pizzeria La Trattoria Turbanti v Praze 9-Horních Počernicích hledáme číšníky a servírky na plný a částečný úvazek, či brigádu. Staň se právě TY novým členem našeho česko-italského týmu. Pokud Tě naše nabídka zaujme, neváhej a pošli ná
Nabízím funkční plynový sporák značky Mora 218.
Mate-li někdo zájem mám doma spousty pavich brk. Různé délky od malých po velke. Jak od barevných tak i od albinskych pavu :)
vnitřní okení žaluzie šířka 50 cm délka 120
Ed Solo,DJ Deekline Vick Vega/the Achangel&DubVDainjah Serial Killaz-Fool sound/try to test Serial Killaz-Mash you down/live from studio 1 Marcus Visionary feat.Bunny General noah d-good sound ANKH 01
Fidella Fly tai Baby Size Outer Space Russet Jade
Sháním někoho na pomoc s výchovou psa
Prodám Samsung Galaxy A3 2017
Jako novy, pouzity jen parkrat. Je to tento: https://www.satkomanie.cz/cs/ring-sling-satky-storchenwiege-leo/903-storchenwiege-ring-sling-leo-black-and-white.html
Vyzvednutí mě a věcí v IKEA na Čerňáku (nábytek v krabicích - postel, rošty, matrace, stůl a nějaký blbosti), odvoz do Holešovic a zde násilná demontáž a odvoz (někam, nechci se tím zaobírat) sedačky.
Hard tek
Congo Natty-Most wanted 5 LP,, Congo Natty-Banana boat man,, Benny Page/Visionary feat.Peter Ranking,, freeze,soulpride&mystic dan-two sounds,, Raggamufin/crying out,, Soundclash/L Judas vs Tenor,, Demolition man&KrakinDub-Slow motion,, KraKinDub
Zdravím vás! Nabízím zakázkovou tvorbu - malování obrazů na plátno. Jsem schopna namalovat cokoli krom portrétů. Maluji akvarelovýma a akrylovýma barvama. Cena se odvíjí dle velikosti a spotřebě materálu a času.
Jako nove, pouzite jen parkrat. Je to presne toto nositko: https://www.nositko.cz/caboo--organic-15-steel-marl/
Krásný malovaný obraz pro milovníky hippies a WV aut. Barvičky jsou akvarelové, plátno šepsové. rozměr obrazu 30x40cm