Dvojitá drez Franke
Dokončovací práce v rozestavěném administrativním centru hledám spolehlivého řemeslníka / řemeslníky na následující práce. Zn.: SPĚCHÁ, Zn.2: Platíme včas a dobře :-)
Daruji 8 Banánových krabic za odvoz
Daruji pracovní stůl za odvoz
Duplo, autodraha, atd
Nové nenošené Barefoot boty. Kožené s gumovou porážkou honeycomb (po pár nošeních zmekne do maslova). US vel.4 (13,5 x 5,5 cm rozměry vnitřní stelka) Předání Praha nebo + poštovné
Nové nenošené boty, jsou mi úzké. PC 1850. Pravá kůže, Rieker, netřeba představovat. Možné předání Praha 3 či poblíž, případně poslat+poštovné
Vzaté cca 10x, jsou mi úzké (změna nohy po porodu). Na noze velmi slušivé, pohodlné. Předání Praha 3 či poblíž, případně zaslání za poštovné.
Nové šedé kotníkové conversky. Jednou projité, jsou mi úzké. Pořizovací cena 1400. Předání Praha 3/poblíž, případně poslat dle cen ČP.
Modré nízké conversky, nenošené, špatná velikost. PC 1400 kč. Předání Praha 3 či poblíž /případně pošta.
Příjemná zimní bunda, nenošená, větru vzdorná, vodní sloupec 10 000, kryté švy. Černá s růžovými detaily., velikost 40, odepínací kapuca. TOP stav.
Prodám sinusový měnič napětí/nabíječ baterií Studer Innotec C 2600-24 a dvě trakční baterie VARTA Professional Dual Purpose (Deep Cycle) 230 Ah.
bufík Webasto Air Top 2000 ST, 24V
Barist(k)u, obsluhu kavárny na víkendovou akci Mikulášská ve Staré čistírně odpadních vod příští víkend 1.a 2.12.
rozměry: výška 48cm, šířka 40,5cm
mozno zvlast. O cene jsem ochotny diskutovat..