Pronájem bytu 2kk, 2+1, Praha
Ahoj, sháním samostatný pokoj v Praze, kde by nevadilo, že budu malovat/ pouštět si hudbu:)) Cenově do 6 000. Děkuji za nabídky
Zbytky ze stavby. Část jsem nařezanou na půl použil na zateplení malé dřevostavby. Hmoždinky a část celých i řezaných desek mi zbyly... Dopravu si případně musíte zajistit, je to na dodávku... Vše dohromady za 4000. Domluva možná... Už to chvilku leží na zahradě, nejsou jako ze skladu.
rok a pul až dva roky
Sháním dva lidi na balení před stěhováním.
Prodám 3x Zásuvný akumulátor 14,4 V, DIY, 1,3 Ah, Li Ion a nabíječku akumulátorů Bosch AL 2204 CV 0,4 A
Malý obchod na Letné s přírodní kosmetikou a zero waste produkty hledá Duši obchodu.
.. otevírám sbírku k rozebrání , rozprodání a sdílení..
.. dokáže někdo v Praze vypálit nápis do plechu?.. mám vše v dxf a dwg.. možnost dlouhodobé spolupráce..
Lokální firma poskytujicí Internetové připojení na území Prahy 3 hledá novou kolegyni na pozici asistentka obchodu.
nabízím sluchátka Beats pravé hraje ale u levého je poškozen kabel mezi sluchátky, ovladač na přívodním kabelu je KO
Prodám kruťáckou profi výbavičku pro všechny hardcore prepery nebo jen prostě pro ty, co potřebují mít svůj mobilní hardware neustále powered.
Prodám mobilní pohybová čidla + hlásič. Hodí se buď pro lovce, pro které to bylo navrženo nebo jako bezpečnostní řešení.
Nabízím mini-počítač Asus ROG GR8 ve velmi dobrém stavu.
Acid,Hc,Tribe...
Jedná se o pravidelný úklid bytu 2+1 na Praze 4 (Braník). 1x týdně 3-4 hod ve všední den. 150 kč/ hod.
100 metrový byt 3+1 - jeden volný pokoj do konce roku