Kabela přes rameno/aktovka Anna Smith, nová s visačkou.
Modrá prošívaná bunda, uvnitř měkký plyš. Zip vede až do kapuce, takže jde zapnout celá včetně hlavy. Velikost je XL, ale sedí spíš L. Nová s cedulkou.
fungl nový, NEROZBALENÝ, ale bez záruky. CPU: Intel Core i7-6700 RAM: 16GB DDR4 GPU: Nvidia Quadro P2000 HDD: 500GB Plotnový Original Windows 10x64bit Kompletní originál balení. (myš a klávesnice součástí) Dohoda o ceně možná.
Nabízím 4G LTE modem huawei B310s - 22
Prodáme pohodlné dětské nosítko, originál Manduca, tmavé (hnědé) barvy, včetně originální krabice.
Nenosím, není to můj styl, velikost S/M
Nefunkční ThinkPad R400 (nejspíš odešel MB), bez HDD
Top quality GTX 1080 Ti for sale, never used for mining
Přenoskový hrot Ortofon Pro S, vhodný pro DJs. Koupil jsem omylem a až zpětně jsem zjistil, že je DJska potreboval bych ale pro domácí Hifi...možná výměna za 5E
Moc hezké, koupené v rozmaru v Crashilly butiku v Praze,ale jsou mi moc těsné,takže nenošené. Velikost S, může být i XS
Není to můj styl, byla jsem v nich venku tak jednou. hodí se v nich dobře. Vnitřek je vyplněný kožíškem, takže zahřejí. Velikost 40-41
Šaty a sáčko ušité v Africe (koupené v Senegalu) Jsou z místní mírně voskované látky a s podšívkou. Šaty mají krátký rukáv, sáčko tříčtvrteční. Ke kostýmku patří i batužkotaška :)
K ničemu se mi nehodí, super stav, velikost S/M
Moc jsem nenosila, bílou moc nemusím. Jsou moc krásné, mají spodničku a dělají dojem lehce nařasené sukně :)
Starsi 12ch mix s USB zvukovou kartou a FX jednotkou