odstíny viz foto: černý, modrý, hnědofialový, šedý, stříbrný, zlatý, jemně zlatý
Profesionální paleta rtěnek Bobbi Brown používaná v salonu. V případě zájmu přenechám za nějakou malou částku paletu rtěnek Bobbi Brown. Paleta obsahuje hydratační i matné rtěnky a lesky pro každou příležitost a pro každou ženu
Smyslná matná rtěnka s vysokou intenzitou barev, jemná krémová textura s obsahem vitaminu E a hydratační oleje na vyživení rtů.
Značky: Bobbi Brown, Zoeva, Pierre Rene, Make Up For Ever, Peggy Sage veškeré info podám do zprávy
Doprodávám novou dekorativní kosmetiku Pierre Rene extravagantní odstíny rtěnek Full Matte nové nepoužité č.28 Ink Blue č. 27 Deep Burgund č. 26 Blueberry Muffin
Velikost 38. Jen jednou vyzkoušené.
rada prodám jako celek, k odběru možné i jednotlivě, cenu nabídněte, řasy jsou nepoužité
Nové černé letní sandálky. Zkoušené jenom jednou. Velikost 38
Velikost 38. Nošená par krát.
Ručně vyráběné baleríny, dovezené z Indie. Nošené jen par krát. Velikost 38
Jedná se o nový kousek zabalený v originální krabičce. Přesné označení pro dohledání podrobností PX-512M9PEG. Disk je několikrát rychlejší než klasické SSD 2,5". Nesmí chybět v pc, který pracuje s renderingem videí a všech lepších herních počítačích.
Nepromokavá/zespodu pogumovana kombinéza...vel 6/12 měsícu 72/80 délka od ramene 6ocm
Vyklízím skříň a nabízím nové nenošené ločky k dalšímu využití. Měkká stélka. Vnější strana lodiček má designový zip.
Vyklízím skříň a nabízím nové nenošené tmavě modré lodičky k dalšímu využití.
Výborný stav.
Praha Nyní jsem dlouhých 8 let bydlel na jednom místě, majitel žel byt prodává, a tak je nutné najít si jiné bydlení.Mám tedy zájem o dlouhodobé bydlení.... Není problém složit třeba i tři nájmy dopředu... Jsem nekuřák, abstinent a bez zvířátek. 50 let,
Nové tenisky Adidas Plimcana, velikost 42