Potřebuju doma udělat funkční wi-fi síť, postavenou na Turrisu, k tomu nějaké repeatry, atd., vše nastavit a zprovoznit, plus a krátké školení. Cenu si řekněte, čím dřív tím lépe.
Nabízím sadu 6 modrých ozdobných sklenic z novoborského skla.
Prodám výkonný notebook Lenovo Ideapad 720S-15IKB, zakoupený v březnu 2018, je tedy ještě 10 měsíců v záruce.
Dobrý den prodám dva výškové reproduktory TESLA 4 OHMY.Plně funkční cena za oba 100 Kč,nebo dohodou.OSOBNÍ ODBĚR NEBO POŠTOU KTEROU HRADÍ KUPUJÍCÍ.
Temer nenosena mikina Roxy vel. M, odpovida vel. S/M
Obě odpovídají velikosti 6 až 12měsicu. Cena za obě dohromady.
Krásné bavlněné tričko Orsay vel. M, téměř nenošené, vzadu hezký detail zapínání na knoflíčky viz. foto
Tmave modra tehotenska mikina HM, ma na sobe tmave modre semišové puntíky, prijemna, cca. 10x nošená, jako nová
Moc prijemne tmave modre kalhoty vel. M, odpovidaji vetsimu S. Nosene minimalne, i presto maji trochu oprany vzhled.
Krasna tmave fialova vesta Timeout vel. S s odepinaci kapuci, nosena minimalne, bez vad.
Vel. L odpovídá spíše M, měřím 176 cm a je na mě krátká, rukávy jsou dostatečně dlouhé. Bez vad...
Sluchátka Sennheiser HD25-1 II 70ohm, bez jack adapteru
Má už pár let, ale používaný minimálně http://www.weve-reha.cz/cz/gymnasticke-mice/gymnasticke-mice-maxafe/532bf059e1e42-egg-gymnastikball-maxafe---seda
Našel jsem na půdě, nejspíš zcela nepoužívaný.
Prodám sluchátka BOSE QuietComfort 35. minimálně používané - jako nové, veškeré příslušenství, cca 1.5 roku staré.
Prodám skřínky na CD/DVD nebo drobnosti, mám 3, ale může být i po jedné.
Prodám 2x mechanický časový spínač Solight DT06