ideální na ven, používaná cca 3 měsíce, sbalitelná do tašky, lehce natržená síťka jinak bez vady https://www.trendybaby.cz/ludi-cestovni-postylka-hnizdo-pro-miminko-nature-?gclid=CjwKCAjw0ZfoBRB4EiwASUMdYWGpLaggQGYZebDB9PkB6AxTyYHAjLhoMbA-vjp6DjsBZke3yhz
používán cca půl roku
Ilustrovaná kniha pro děti TVŮJ VELKÝ SVĚT - Oldřich Syrovátka, Edita Plicková, 1976
Mluvící knížka a hračka v jednom zn. Fisher-Price pro děti 6-36 měsíců
mám tu toto nepoužitou kazetu, nerozbalenou, pouzdro je nakřáplé, nechce se mi vyhazovat, takže za odvoz je vaše. Praha (M) Lužiny
koupím Samsung Spinpoint Model: HM320JI potřebuji funkční elektroniku
Na dobu jednoho roku nájemníky do bytu 3+1. Byt je v blízkosti výzkumných ústavů u Ládví. Ideální pro chození do Fyzikálního ústavu pěšky :)
PRODÁM/DARUJI červenou pohovku IKEA
Sháním bedňáky, Jesenice u Prahy.
Dětská jídelní židle Ikea po dvou dětech.
Za tenhle větrák budeš ještě vděčnej. Sloužil mi poslední kus minulýho léta. Překáží mi a budu se stěhovat tam, kde ho nebudu potřebovat.
Tvorba venkovních bannerů
Sháním dřevěnou bojovou hůl na shaolin
Peříčkový achát, leštěná geodka ve tvaru slzičky, uvnitř krystalky křišťálu a záhnědy.
Ahníkovský chalcedon s hezkou světle modrou kresbou, barvy jsou v reále jasnější než na fotografii / skořicová světle modrá.
Sada ROLI Blocks Bluetooth MIDI kontrolerů (Seabord, Lightpad, Loop, Equator Player, Ableton Lite, Waveform)