bez vad
dva roky starý, ale skvělý stav, klidná uklizená domácnost bez dětí a zvířat, nekuřácké prostředí
hledám člověka s mopedem v Praze, který mi ukáže, jak na něm jezdit
Sháním nebytový prostor k pronájmu: Bývalá výrobna lahůdek, pekárna, bar, restaurace, obchodní prostor nebo sklad se zavedenou vodou, klubovna.
Prodám DJ kontrolér Pioneer DDJ - RB. Plus USB kabel. Já ho koupil z druhé ruky a hrál jsme s ním 5x. Bez vizuálních vad a v dobré kondici. Prodávám z důvodu přechodu na vyšší řadu. Bohužel bez originální krabice...nutno si něco přinést.
Nabízím 2 dvoudenní vstupenky na LétoFest v Plzni v pátek a sobotu 23.-24.8.2019.
Prodej sochy Moai vytvořené dle originálů na Velikonočním ostrově. Sochu navštívil a rozchodil p. Pavel Pavel (na fotce) - ten, který v minulosti pomohl rozchodit opravdové sochy Moai na Velikonočním ostrově.
Graphite widebody, constant beam, vibration control system, 660 cm2
Prodávám zánovní nosítko Deuter Kid Comfort 1 po jednom dítěti.
Sestava routeru Turris MOX, Marvell Armada 3720 1 GHz dual core, 512 MB DDR3, GWAN/GLAN, USB 3.0, microSD slot, 2×2 MIMO a 3×3 MIMO 2,4/5 GHz Wi-Fi, Bluetooth, 4× GLAN.
Výška lamp 70cm Průměr 50cm Při odběru všech kusů je ještě možná dodatečná sleva. Cena je 1500kč za kus
Ahoj, prestehovala jsem se do UK a nez se mi podari sehnat byt, tak hledam nekoho, kdo by byl ochotny mi pohlidat kocoura u sebe v byte, idealne v Praze. Ocekavam, ze bych ho mohla presunout do UK koncem zari. Kocour prichazi s veskerym vybavenim a zradl
Neprůchozí pokoj ve Vysočanech ve 2+1 - zrušená rezervace - k dispozici ihned
pouzito parkrat / stav jako novy