Spolupráce na výzkumném projektu
Nová, originální balení viz obrázek, nepoužitá, nevhodný dárek. Ojem 750 ml.
Leštěná půlka zajímavého achátu se sférami z chalcedonu.
Peříčkový achát se černobílou kůrou a krásnými krystaly křišťálu ve vnitřní dutině.
Leštěná půlka zajímavého mnohotvárného achátu
Nabízím krásné, zachovalé, něco jako nové, něco nošené, čisté oblečení pro holčičku. Nejlépe přijet a vybrat si. Cenově velmi přijatelné.
Zkušebně vyfoceno pouze 10 snímků, takže je jako nový. Černá varianta. Jako bonus je pouzdro na foťák. Na internetu najdete mnoho recezncí, pro přiblížení kvality a funkcí digitálu.
Grafická karta ASUS TURBO GeForce GTX 1080 8G
Sedátko pro malé děti na židličku Stokke Tripp Trapp. Používáno, v dobrém stavu.
Ahoj, jsme pilotní škola a budeme pořádat 10 denní kurz od 28/11 do cca 7/12 a rádi bychom našli pěkné místo s možností projekce pro naše studenty. Rádi bychom ráno studentům přivezli kafe a malé občerstvení. Výuka 9-17. Preference Praha 9, ale je to jedn
Baterie nová, nerozbalená.
Shanim nekoho na diagnostiku a opravu 2 GPU (AMD RX580)
Prodám zimní kombinezu Lupilu vel. 74-80. S fleecovou podsivkou. Nošená párkrát.
Nošená málo jednu sezonu. Je mi bohužel malá (já "bohužel" moc vysoká:). Vodní sloupec: 10.000mm, prodyšnost: 10.000g, materiál: dvouvrstvá membrána DRYRIDE™ , sněhový pás, průduchy apod. samozřejmostí.
Odpadkový koš na tříděný odpad
Sháním starší grafickou kartu Low profile s hdmi, nic moc výkonného aby mi to utáhl 300w zdroj. Postačí tak 512 mb ram, je to do starého Hp kancelářského pc. Ideálně v ramci stokorun..
Prodám novou/nenošenou bundu M65 Giant viz link. Jedná se o velikost S. Původní cena 2390 Kč.
CPU Intel Core i5-4590 (3,3GHz, 6MB, LGA 1150) BOX + deska ASUS H97-PLUS - Intel H97