Nabízím před rokem koupený péřový spacák (10.11.2018), je jako nový, spal jsem v něm asi 5x. Je super, ale chci si koupit lehčí zimní variantu. Původní cena 6800,- Kč
Nabízím před rokem koupený péřový spacák (24.09.2018), je jako nový, spal jsem v něm asi 10x. Je super, ale pro mě je na zimu a pozdní podzim málo teplej (protože jsem zmrzlík) a na zbytek sezóny mám lehčí variantu. Původní cena 5500,- Kč
Používaný, ale plně funkční a nepoškozený case na Iphone 5/5S. Voděodolný, prachuvzdorný, nárazuvzdorný. Vhodný pro sporty, MTB, tustistiku apod.
Vyvýšená postel se skluzavkou z borovicového dřeva, přírodní úprava. Délka: 208 cm, Výška: 113 cm, Šířka: 98/207cm, Rozměr pro matraci:: 90x200cm
Na komponenty jako wi-fi, foťák, etc....
více fotek v inzerátu
na středu a čtvrtek 20. a 21.11., ježdění s kolečkem
Počítačová skříň mini ITX, 1x 5.25, 1x 2.5", 60mm ventilátor, externí zdroj 60W, černá
Nabízím k prodeji různé látky, stužky, lemovačky, vatelíny, knoflíky korálky a další potřeby na šití
Holítko Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini + náhradní hlavice Wilkinson Sword Hydro Connect 5 (pánská, ale kompatibilní). Nepoužité, originál zabalené.
Různé barvy. Stále aktualizovaný iPhone. Současná cena v akcích 7-8tis.
Sháním příčníky pro Toyotu, nemám hagusy. Cena dohodou, kolem prahy si dojedu, případně platím poštu.
Po servisu, ok stav.
Nabízím k prodeji plně funkční studiové monitory KRK VXT6. Myslím, že netřeba představovat, osobní předání výhodou. Kupované v roce 2016, možnost poslechu u mě Praha 4 Nusle. Vojtěch Effenberger tel 774 699 218 Cena za pár
Nabízím věšák
Nabízím skříň
Jak nová.
Ahoj nabízím Wacom Intuos Pro M.