Prodám rybí oko od Samyangu. Ohnisková vzdálenost 7.5mm, světelnost f/3.5, možnost přiclonit až na f/22. Čistý, hladký chod. Plně manuální, nemá žádnou elektroniku. Prodávám, protože mi ukradli tělo
Střelím foťák v nefunkčním stavu + baterky.
frekvence čipu 1165 MHz (Boost Clock 1329 MHz), 2 GB GDDR5 paměti s frekvencí 6610 MHz efektivně, 128bitové rozhraní, 768 CUDA jader, podpora DirectX 12, NVIDIA PhysX, NVIDIA SLI, 3D Vision, DVI, HDMI 2.0, DisplayPort, PCI-E 3.0 x16
Prodám zachovalý Canon 5D mark I.
Prodám nové ještě zabalené lyže ARMADA Victa 83. Jedná se o velmi univerzální dámskou lyži s hezkým designem. Prodávám včetně originálního ARMADA vázání (rovněž nové).
Kontaktní pracovník v terénním programu
Půjčíte mi někdo sadu (dvou) powerline adaptérů na zkoušku? Moje testovací sada je dle všeho někde dobře uložená :/ Jako odměnu mohu nabídnout nějaký HW 3.5" disky, starší routerboardy, adaptéry k IBM notebookům apod.
Plakát, fototisk na 265g saténovém fotopapíře, velikosti a3,a2,a1 i a0. Info poštou.
Sháním starší funkční zesilovač a bedýnky ke starému gramofonu, cena dohodou dle stavu, jakákoliv značka
Prodám cca 10x použitý tetovací strojek i se zdrojem.
Nova kabelka z indonesie
prodam tuto funkcni legendu, bez propojovaciho kabelu, musi se pri pouziti prehodit monitor nebo mit dva monitory :)
Cenu nabídněte
Prodám tyčový bezsáčkový vysavač ROWENTA AIR FORCE EXTREME na nahradni díly - vysavač nefunguje (pravdepodobně baterie), vše ostatní je ok.
Lkový objektív, ideálny na portrét, makro a food photo.