Do you like Linux and C/ C++? Would you like to be part of the company's solutions Data Centers' management and monitoring? Are you looking for a modern, multinational and friendly environment?
Nabizim tento vycikovy obojek,byl to vlastne nevhodny darek , nikdy jsem to nepouzil , pes zacal poslouchat i tak . Novy 4tis , rad bych za nej 1800 nebo nejaky funkcni notebook. .
Do Divadla na Vinohradech hledáme muže na obsluhu ručních tahů do úseku jevištní technika – provaziště.
Renault Megane Grandtour (kombi) benzin 1,6l 16V 82kW, rv. 2008, najezd 94 878km (realny, mohu dolozit), ČR, 2. majitel, serviska. Bezproblemove, udrzovane, ciste auto.
256 GB SSD, baterie jen 277 cyklů, drobné oděrky, klávesnice BEZ českých znaků. Jeden vadný pixel, je vidět pouze na tmavém pozadí. Vhodný pro kancelářskou práci. Funguje bez problémů.
Vynikající bedny od Xavianu
Lakovane baleriny, kozene. Nosene parkrat. Bez vad. Velikost 32, delka stelky 19,5cm
Tmave modre melissky pro holcicky, stribrna maslicka a hvezdicky, otevrena spicka, nosene 3x na svatbu a dvakrat do skoly. Porad voni.perfektni stav. Puvodni cena 1580. Delka stelky cca 19cm
jako nová, prodám za 250kč
Nabízím za odvoz vinotéku CASO WineDuett Touch 21, která se rozbila půl roku po záruce. Nová stála kolem 9 tis. Kč, ale neměl jsem čas řešit opravu. Koupil jsem si novou a tuto jsem nabízel známým zadara a pak jsem na ni tak nějak zapomněl.
Tricko z teplakoviny s potiskem kralika a zlatymi puntiky a napisem Mene nosene v dobrem stavu Velikost uvedena 110-116 Delka cca 42, sirka 32, delka rukavu 40cm
Použitý Iphone v dobrém stavu