Nepřekáží někomu doma rotoped?
Prodam baby set na zidli Stokke Tripp Trapp po jednom diteti. Bez znamek pouzivani, stav jako uplne novy. Viz foto.
24 stopý digitální recorder. Vstupy - 24 ch přes 3x T-DIFF S převodníky A/D (T-DIFF) cena 6000,- Bez převodníků cena 2500,-
Sháním kurátora / obchodníka s uměním
Kniha mě moc bavila a více mi přiblížila vietnamskou komunitu u nás. Je ve stavu jako nová.
Pouzivany gauc s rozkladaci posteli k dispozici za odvoz.
Hledám ateliér Libeň/Holešovice - ne na bydlení
Gauč-postel dvoulůžko IKEA
Pracovní stůl na PC
nemate nekdo plynovo lahev 13kg naprodej
ma par praskancu - viz foto a malou vypizlanou diru pro kabel hdd vlevo. Postou neposilam, pouze osobni odber - Praha - Barrnadov
Prodam tuto pamet do desktopu. Mozna by sla i do PowerMacu G4. Nemam jak otestovat, kdyby byla vadna vezmu si ji zpatky.
Vyhrabal jsem doma ADB klavesnici ke staremu "predjobsovskemu" PowerPC nebo Performe... Nemam uz kabel, ale klavesnice pri putovani do skrine pred mnoha lety fungovala. Kdyztak si ji vezmu zpatky, jestli bude vadna.
PROSÍME O POMOC! Naše organizace, provozuje mimo jiné i bezplatnou pomoc pro seniory. Žel se musíme narychlo vystěhovat z naší kanceláře (havárie) a tak sháníme prostor/sklad kam bychom mohli náš nábytek na pár měsíců než to pomine uskladnit. Děkujeme! zn
Havarovaný Sprinter, r.v. 2000, 115kw, 316 CDI, s nízkým nájezdem, na náhradní díly
Desinfekční roztok na ruce
...nevali se vam doma nekomu prosim? (Praha a okoli)
Nabízím boty pro holku v dobrém stavu. Velikost 21. Cena od 50 do 100.