mast v kokosovém tuku hmotnost 40g
Nové nenačaté UM - Nutrilon 1 omneo comfort 400gr Expirace říjen 2020 Zásilkovna 65 nebo osobně Praha 4 - Libuš
HyperX Fury Black 32GB (2x16GB) DDR4 2666, black Sada kvalitních paměťových modulů typu DDR4 ze série HyperX Fury, frekvence 2666MHz, kapacita 2x 16 GB, časování CL16 při napětí 1.2 V, asymetrický chladič HyperX Fury, podpora Intel XMP
Revizní technik. Podívat se na elektřinu v koupelně v bytě s plynovým kotlem a napsat zprávu o tom, v jakém je to stavu. Praha Palmovka, Platba hotově na místě.
Našla jsem skvělou fotku - resp. líbí se mi její námět - a potřebovala bych to zjednodušit, aby z toho šel udělat potisk na trička.
MacBook ma popraskanou pravou cast sasi, protoze se nafoukla predchozi baterka (viz foto). Je v nem nova. Jinak plne funkcni. Bez adapteru. Vice v podrobnostech.
Použitý managed switch s SFP sloty
Stará dětská koloběžka ze 70.let s kolama Barum Rubena Rudník
Náušnice kruhy z pravého stříbra s průměrem 4 cm
Zajímavý křížek na řetízku - obojí z pravého stříbra (měla jsem asi jen 2x na krku)
dámské černé dioptrické plastové brýle nadčasového designu zn. REPORTER, minimálně nošené a s pevným cestovním obalem z pravé kůže
Cvičení zentangle kresbou, nečtená, nepoužitá
Hygge: cesta ke štěstí (Marie Tourell Soderberg), nečtená
Knihy s tématikou Afriky - Martina Svobodová, Corinne Hofnammová (nečtené)
8 knih od Osha, max. jednou čtené, výborný stav
Různé kabelky