sháním k pronájmu menší byt či pokoj v Brně.
Shanime php programatora do nasi agentury (Praha). Idealne se znalosti Wordpressu.
Nabízím tyto dámské toaletní vody, vždy spotřebováno jen velmi malé množství, viz. foto Lacoste Touch of pink 90ml 200Kč Lanvin Oxygene 75ml 200Kč Replay eau de toilette for her! 60ml 200Kč Osobní předání Praha - Háje
Prodám carvingové (radius 16m) sjezdové lyže Rossignol Development Cut Stage 3 délky 170cm se stavitelným vázáním. Předání Praha/Plzeň.
Hledám na cca. pět hodin ve středu večer 15.7 silného člověka na stěhování. 200kč/h
Sháním desky s pohádkami. Můžou být starší, v horším stavu. I ve větším množství za rozumnou cenu. Kocourovy pohádky a další podobné. Divnosti beru též. Ale fakt jen pohádky. Nikoliv: písničky, besídky a estrády. Díky
Jsem jeho prvni partak, nikdy nebyl na koncerte, jen ve studiich, kde se nehuli. Je v toptop stavu, viz foto. Mam navod. Nemuzu najit krabici. Bude mi chybet, ale lezi tu a chci, aby hral. Je to XL, ne XL+.
Nabizim pracovni pozici - SENIOR FULL STACK DEVELOPER (C#, ANGULAR)
Prodam KP3 ve stavu uplne skvele, na jednicku, v origo krabici, je tu na stole, tesi se, ze si zahraje, ale ja ho nepouzivam.
Potřeboval bych cca půl tuny písku. Pokud by někomu přebývala hromada třeba ze stavby a dovolil by mi si něco odebrat a napytlovat, tak budu strááášně vděčný a vděčnost projevím kromě širokého úsměvu i rozumnou částkou.
Prodam dve tyhle obyc. bile skrinky do koupelny ci na zachod, uz smontovane. Nam nakonec nejdou privrtat tam, kam jsme je chteli. I jednotlivě. Cena 300 Kc za jednu.
TV, uhlopricka cca 55cm, dalkovy ovladac, orig krabice
Poslednich cca 5 let ve skrini, nikdy s nima nebyl problem.
Obraz na dřevěné desce . Vzadu úchyt k zavěšení .
3x boty guess, vel. 39 a 38 1x boty uz nevim kdo, vel. 37 (obuju i ja s 39, ale je to hodne nacpany) velikosti jsou ruzne, ale vsechny je obuju a mam 39