Stresni nosic thule na volvo s80 od r. vyroby 2007. Stav “uplne v pohode”. Kamos rika, ze tyce jsou univerzalni a patky se daji vymenit podle auta (za to nerucim, nikdy jsem nezkousela :) 1000,-
Miminálně ježděné dětské kolo v bezvadném stavu. Syn z něj rychle vyrostl, ale při jednom pádu se potrhalo sedlo - ničemu nevadí, jen estetická záležitost (vyfoceno na poslední fotce). PC: 4.990,- Kč
R.v. 1999
Auto v trvale udržitelné provozuschopnosti s příjemnými jízdními vlastnostmi a zábavným motorem
Prodam objektiv Nikon 70-300 mm f/4,5–6,3 G AF-P DX ED VR. Kupovan ve fotoskoda, jiz po zaruce. Vyuzivan jen obcas, takze ve velmi peknem stavu.
Ideální na nošení už od narození. Velikost: 4,60 x 0,70 m PC 1830, po jednom dítěti, jako nový, ale zanošený.
Příčné střešní nosiče na Renault Mégane 2002
11.9. Nový, použito 1x
11.9. Nová, použito 1x
D7500 + 18-140 AF-S + baterie (original Nikon) navic
Velikost 42 Jsou nové, jednou jsem v nich přišel na trénink a zjistil jsem že jsem vybral vetší velikost. PC 2990, nová cena dohodou. Osobní předání v Ostravě nebo pošta/kurýr. Pro více info prosím PM.
Hledám jakoukoli baterii možnou namontovat na kohoutek na fotce. Popřípadě další nápady, jak to nějak dočasně zprovoznit. Nejudgujte prosím prostor kolem :)
Elektronická čtečka knih | 6" podsvícený dotykový displej 1440×1050px | 4 GB | WiFi | funkce PagePress a Adaptive front light. Spolu s originál Origami obalem!!
Prodám (super)teleobjektiv se zoomem Canon EF 200-400mm f/4,0 L IS USM s vestavěným extenderem 1,4x (560mm). Stav jako nový. V ceně ochranné neopreny za 3.390 Kč, Really Right Stuff stativová noha v za 4.490 Kč a profesionální gimbal v ceně 8.990 Kč.
Skvělý nůž za super cenu, který se dobře nosí a používá. Velice dobrý stav, super hladký chod. Nůž je nabroušený na 17st., řeže papír na nudličky.
Paměťová karta Compact Flash, 32 GB, čtení až 160 MB/s, zápis až 150 MB/s