Nabízím k pronájmu hezký podkrovní byt v klidné části starých Vršovic (ul. Na Micankach)
Kinect k Xbox One
Nezamrzný kohout Kemper delka- 415cm
prodám již nevyužívaný LTE wifi router, ideální někam na chalupu apod, přes SIM v routeru lze nasdílet internet do domu. Používán několik let, spolehlivý, dobře měří spotřebovaná data
Nabízím kancelářské židle za odvoz z Prahy 5 - Klamovky
Tónování autoskel na počkání, autopolepy.
Nabízím za odvoz rohovový stůl s výsuvem na klávesnici a myš, černý. Největší rozměr 140 x 110 cm, výška 73 cm, dřevotříska
Pračka za odvoz
Menší lednička
PROGRESSIVE o.p.s. hledá zdravotní sestru/bratra do programu STAGE 5.
PROGRESSIVE o.p.s. hledá kontaktního pracovníka do programu STAGE 5.
Zdar jezdci, shanim tuto prehazku nebo podobnou, vlezla mi do dratu a praskl drzak i napinak, mate nekdo takovou , i starou ,osklivou . .koupim nebo vymenim za kolo typu Liberta. .
Těhotenský polštář Motherhood Premium - růžový Classics plus 2 náhradní povlaky (jeden Šedý a jeden růžový) Těhotenský a kojicí polštář Motherhood Premium pro pohodlný spánek a snížení bolesti páteře v těhotenství PC 1549 a 699 za povlak, celkem ted
Smart Switch – WiFi spínač vhodný zejména pro ovládání světel, možnost instalace na standardní vypínač.
doprava po Praze v ceně, mám ho v autě
Intel Core i7-4770 3.4GHZ Intel Desktop Board DH87RL 16 GB RAM Intel SSD 180GB Zdroj Zalman ZM600-LX
CD to prehraje, pri pauznuti a stisknuti CUE se nastavuje jen zacatek skladby, vic jsem nezkousel... prodavam za cenu CD playeru s optickym vystupem. Nechal mi to tu kamarad. Cena za oba kusy.