Hledá se autoklempíř na drobné práce na starších vozech.
Sháním elektrikáře co by mi pomohl udělat elektriku v pojízdné prodejně se zmrzlinou.
Nabízím nový iPhone Xr 128gb
tři DVD-RW použitá jednou či vůbec
nabidnete do posty
100 ml. Nevhodny darek, odstrikala jsem jen trochu. Vypada jak nova, s vickem (ale krabicku uz nemam)
Párkrát použitý. Jako nový. Absolutně bez závad a stop používání.
Pro šestiletého rumunského chlapce hledáme lektora češtiny. Ideálně 2x týdně 90min v Uhříněvsi. Případný dojezd do Prahy ale není problém. 250,-Kc/45min
Mám tady nejake věci pro diabetické kočky, včetně cca 9kg diabetickych granulek, kupovane přímo na veterine značky vet life. Více v poště
NOCTUA NF-A9 FLX Ventilátor do PC 92 × 25 mm, 1600 ot/min, 12 V, maximální hlučnost až 19,9 dB, 3pin
Hledám účetní na brigádu. Potřebuji nad sebou dohled, jelikož jsem lajdák, občas špatně něco zaúčtuju a pak na sebe nejsem vyloženě hodný.
funkční iphony a zbytek dily nebo jen baterka neni Samsung 6edge a praskly dotyk na xiaomi redmi jinak je ok ceny dohoda
AIREN Red Wings 70 Ventilátor do PC 70x70mm tichý aktivní do skříně, 17,5dB(A)
Genius SW-HF 2.1 1700 Reproduktory 2.1, 45W (29W RMS subwoofer + 2x 8W RMS satelity), dřevěné
Prodávám nepoužívané USB/MIDI klávesy M-AUDIO Oxygen 25 čtvrté generace (včetně kabelu, v originál krabici).