WS-2960-24TC-S - 700,- WS-2960-48TC-L - 900,- WS-C3560-48TS-S - 1000,- WS-C3560-48PS-S - 1000,- k dispozic cca 80 kusu
Zdravím, prodám úplně nový potah na matraci "Silver Active" od MPO Matrace. odkaz: https://www.mpo-matrace.cz/potah-na-matraci-silver-active?gclid=CjwKCAjwvuGJBhB1EiwACU1AiXADGy09pwYq5F0dXxioW64mqjIGzdjFRkJUswD1k4ifmmwf-bQvNBoCCqYQAvD_BwE Bohužel jsem zadal špatnou šířku. Cena nové je 1700,-.
Chcete pomoci zaměstnancům a zaměstnankyním, aby se naučili zlepšovat své mzdové a pracovní podmínky prostřednictvím odborů? Máte zájem se naučit nové organizační a komunikační dovednosti? Centrum pro odborové organizování (COZZ) hledá novou kolegyni nebo kolegu na pozici odborové organizátorky/odborového organizátora.
Poptávám knihy Jiří Kulhánek - Noční klub I a II Někdo tu před časem nabízel tak to zkoušim S cenou jsem srozuměn
Česká televize shání: Na čem budeš dělat: zajišťovat kvalitu produktu skrze návrh testovacích strategií, samotné testování a automatizaci testovat nové funkcionality, business požadavky, atd. vytvářet a udržovat testy (manuální i automatické)
Ahoj, zbyl mi lichy policovy dil (prodavaji se po dvou), ktery daruji tomu, kdo si prijede. UTRUSTA Police, bílá60x60 cm 502.056.12 ikea . com/cz/cs/p/utrusta-police-bila-50205612/
Potrebuju projit nemecke weby a vytahat z nich urcite informace. Na to hledam clovicka, co to bez google translatoru zvladne, zadna raketova veda...
Potrebuju projit francouzske weby a vytahat z nich urcite informace. Na to hledam clovicka, co to bez google translatoru zvladne, zadna raketova veda...
Potrebuju projit polske weby a vytahat z nich urcite informace. Na to hledam clovicka, co to bez google translatoru zvladne, zadna raketova veda...
Pouštíme byt na Malý Straně, na Újezdě naproti Tyršáku s výhledem na Petřín a rozhlednu. Volný od 1. 11. 2021.
Chceš se v testingu vydat směrem k automatizaci testů? V Cleverlance připravujeme další level Testing akademie, kde tě naučíme testování automatizovat.
Dětský kočárek Largo 3v1
23 kusů DVD-R Verbatim, 4.7GB, zápis 16x certified
.NET Praha IČO/HPP Dlouhodobá spolupráce
Scháním pokoj do 7000,- poblíž Holešovice, Žižkov, Palmovka
Rád bych někomu daroval 140cm postel IKEA, včetně pěnové matrace. Jedna lamela roštu je zlomená, opravovaná lepidlem a gafou. Potah matrace má drobné flíčky, ovšem je čistý, vypraný.