Nabízím tento tablet, v celkem slušném stavu, na displeji je pár škrábanců a celkově nese známky pouzivani
Nemáte někdo na prodej obyč starou Apple Wired Keyboard? Jen stoprocentně funkční a třebas do pětikila?
Matrace kokos-molitan-kokos pro kvalitní a zdravý spánek dítěte. Bavlněný obal lze sundat. Rozměr 90x40x5 Matraci jsme měli na chatě, chráněnou pogumovaný prosteradlem.. Bez vad.
Outdoorová kamera GoPro Fusion
Ahoj, prodám tuhle pevnou padesátku s velkou dírou v super stavu.
Čau lidi! Dva týdny zpátky jsem prodal Nikon D7200 a pak jsem zjistil, že bez foťáku se mi vážně nepodaří nic vyfotit. Takže tuhle sadu čoček naskládanou tak, že to dělá docela hezký obrázky (i v šeru) hodlám prodat. Víc info po rozkliknutí.
Nová kniha - původní cena 159,- Kč.
Ahoj, poptávám DJ s vlastním vybavením (mimo zvuku). Potřebuji zahrát na párty po konferenci 12.10. 2021, cca od 20:00 - 24:00, žánrově chill out, house, podkresová hudba... popř. něco "akčnějšího". Odměna dohodou... Díky a těším se na nabídky!
Exkolega nabízí coworking prostor v Uhříněvsi, tak mu dělám trošku reklamu :) https://coworkingpraha22.cz/ Jeho cílem není zbohatnout, ale sdílet náklady na prostor.
prodám tuto pamet, ideal by bylo predani v Praze.
shanim nekoho, kdo by jakymkoliv zpusobem odvezl asi 10m3 sypaneho dreva porezaneho na spalky z obce Byšice do obce Tupadly na Melnicku
Prodám úplně nový kondenzační plynový kotel Buderus Logamax plus GB182i. Kotel originál zabalený se záručním listem, doklad přímo od Buderus.
Nabízím sport tester Polar M430, je cca 14 dní starý a 14 dní nošený. Otestovaný (takže ho nemůžu vrátit :) )
Anglicky.
vyřazená funkční 2skla okna cena dohodou, při odběru všech se určitě dohodneme na ceně
Pokládka zátěžového koberce ve dvou půdních místnostech, včetně strhání a odvozu starého koberce.
NEC AccuSync LCD92VX a Fujitsu viz foto
Nabízím moto přilbu RUROC ATLAS 3.0 REAPER - velikost M s příslušenstvím: Atlas 3.0 Shockwave Atlas 3.0 Pinlock 70 Insert Atlas 3.0 Visor – Chrome Atlas 3.0 Visor - Red Iridescent. Atlas 3.0 Visor - Black Atlas 3.0 Visor - Clear Dvakrát ježděná, nicméně nesedí mi. Nebudu účtovat plné clo, které činilo 6000 Kč.